Aparat Dentar Bucuresti

De ce unele persoane au nevoie de un aparat dentar! Pentru ca nu toate persoanele au norocul de a avea dinți perfecți. Recomandarea unui aparat dentar apare pentru a corecta poziția dinților, a dinților strâmbi sau aglomerați. Îmbunătățirea aspectului vă poate ajuta să aveți grijă de sănătatea dinților și gingiilor.
Acesta îmbunătățește, de asemenea, mușcătura dinților, capacitatea de curățare a acestora, previne uzura și tocirea danturii, crescând astfel durata de viață a dinților.
Dispozitivul exercită o presiune constantă asupra dinților astfel acestia vor ajunge la poziția dorită.

Programează o consultație

Aparat Dentar la Moda

Să porți aparat dentar

ESTE LA MODĂ

Nu afectează cu nimic stima de sine și felul în care cei din jur te privesc. Aparatul dentar este folosit pentru a muta dinții în poziția ideală pe arcadă și a corecta modul în care aceștia formează mușcătura, proces cunoscut drept ocluzie. Dacă ar fi să alegi, ai prefera să nu zâmbești știind că dinții tăi au un aspect inestetic, sau să afișezi un zâmbet puternic și drept cu aparat dentar?

În plus, poți transforma aparatul dentar într-un accesoriu super personalizat pentru că, da, bracketii pot fi colorați așa cum îți dorești. Iar dacă îți dorești mai multă discreție, poți alege brackeții transparenți din Safir sau un aparat invizibil (care se montează pe partea anterioară a dinților).

Și adulții pot purta aparate dentare și pot obține rezultate extraordinare. Există numeroase variante, așa că, nu ține seamă de stereotipurile din trecut și alege aparatul dentar de orice tip.

Programează o consultație

Mai mult decât

dinți drepți!

Tratamentul ortodontic are, dincolo de efectele estetice vizibile atât asupra dinților, cât și asupra simetriei feței, și un rol funcțional extrem de important:

  • Corectează mușcătura care ajută la formarea corectă a bolului alimentar și previne eventuale afecțiuni gastrice
  • Îmbunătățește pronunția
  • Elimină apneea în somn cauzată de respiratul pe gură
  • Previne apariția afectiunilor gingivale (parodontale) și căderea dinților
  • Ajută la menținerea unei igiene orale corespunzatoare, prevenind acumularea de tartru în zonele interdentare și dezvoltarea cariilor profunde

Prețul aparatelor dentare diferă de la pacient la pacient. Este determinat de mai multe aspecte prezentate de medicul specialist, de tipul de dispozitivului recomandat, durata tramentului și ajustările care se vor realiza.

Programează o consultație

Aparat dentar - Mai mult deact dinti drepti

ECHIPA MEDICALĂ

Specializată

Pentru afecțiunile care țin de corectarea unei anomalii dentare legate de poziționarea dinților pe arcadă, specialistul tău este MEDICUL ORTODONT, singurul medic care îți poate sugera un tratament cu aparat dentar (Metalic, Ceramic, Safir, tip gutieră Invisalign) și te poate urmări pe parcursul acestuia.

Pentru că acest tratament poate dura între 1 și 2 ani, în funcție de patologia dentară a pacientului, este recomandat ca un pacient să înceapă și să finalizeze tratamentul sub observația și controlul aceluiași medic ortodont

CRISTINA STAN
Ortodonție

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București