Dantura ta perfectă în 24 ore în București

Una dintre temerile cele mai mari ale pacientilor care și-au pierdut în întregime dinții este că vor fi “condamnați” la purtarea unor proteze mobile pentru tot restul vieții. Protezele mobile sunt incomode, inconfortabile, rigide și sunt emblema îmbătrânirii. În cazul pacienților care și-au pierdut dinții la vârste nu foarte înaintate și au o viață activă, purtarea unor proteze poate interfera cu stilul lor de viață și le poate scădea încrederea în sine.

Dacă ești in această situație iți recomandăm sistemul Fast&Fixed. Află ce sunt implanurile rapide, în ce situații ai nevoie de implantul rapid Fast&Fixed, beneficiile și etapele tratamentului cu implanturi rapide Fast&Fixed. Vezi cazuri din Clinica Dentaline București, dar și prețul implanturilor rapide.

  PLATĂ ÎN RATE

  GARANȚIE ASIGURATĂ

  MEDICI CU EXPERIENȚĂ PESTE 10 ANI

  CEL MAI STUDIAT SISTEM DE PE PIAȚĂ

  Tratament Revoluționar - Implant rapid

  CALITATE GERMANĂ - COST ACCESIBIL

  Implanturile rapide Fast and Fixed sunt o modalitate de tratament revoluționară pentru pacienți care nu mai au dinți pe arcadă sau care sunt în pericol de a ajunge într-o astfel de situație.

  Sistemul Fast and Fixed este un concept inovator german, cu nenumarate studii și o practică prin care pacientului i se inserează implanturile dentare, i se aplică lucrarea dentară provizorie fixă, totul în mai puțin de 12 ore.

  Programează-te acum

  De ce să alegi

  IMPLANTUL RAPID FAST & FIXED?

  • Implant dentar de cea mai bună calitate
  • Statistic, rata de succes este de peste 98% raportat la 10 ani
  • Raport preț-calitate excelent
  • Timp de integrare redus față de celelalte sisteme de implant
  • Nivel ridicat de precizie pentru pacienții cu probleme dentare grave
  • Titan de gradul 4 dublu laminat la rece sablat și tratat acid
  • Tratament de suprafață cu hidroxid de calciu de cea mai bună calitate
  • Filet dublu pentru o inserție atraumatică
  • Suprafață oseoconect brevetată (osteointegrare superioară)

  AFLĂ POVESTEA MIHAELEI

  Cum funcționează?

  DANTURĂ COMPLETĂ ÎN 4 PAȘI SIMPLI

  Consultația

  1

  Consultația presupune evaluarea clinică a pacientului, efectuarea unor poze de diagnostic, analizelor de sange si CT-ului pentru stabilirea planului de tratament;

  INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ

  2

  Efectuarea extracțiilor ( după caz ) și inserarea implanturilor Sky Bredent Germania

  Lucrarea Provizorie fixată pe implanturi

  3

  La 24 de ore după intervenție pacientul revine pentru a i se fixa dantura provizorie care va putea fi pusă imediat pe implanturile inserate anterior. Aceasta va fi purtată 6 luni, timp în care organismul depune os pe suprafețele implanturilor, asigurând stabilitatea lor pe termen lung.

  lucrarea finală

  4

  După osteointegrarea implanturilor, pacientul revine în clinică pentru conceperea și atașarea lucrărilor definitive

  Cui îi este indicată

  SOLUȚIA FAST & FIXED?
  • Pacienților cu dinți care nu pot fi salvați și care necesită extracții
  • Pacienților care doresc o reabilitare orală rapidă și fixă
  • Pacienților cu parodontopatii severe
  • Pacienților care poartă proteze și își doresc să renunțe la ele în favoarea unor dinți ficși
  • Job-ul, statutul social, viața cotidiană le cer o restaurare rapidă a danturii
  • Persoanelor cu tulburări grave de ocluzie [ mușcătura ] în asocierea cu dinți compromiși

   

  Programează-te acum

  Cazuri tratate cu tehnica

  DINȚI ÎNTR-O ZI

  PROGRAMEAZĂ-TE

  Rapid și Simplu   Îngrijire după intervenție

   • În următoarele 6 luni după intervenție, pacientul trebuie să consume alimente cât mai moi pentru a ajuta osteointegrarea implanturilor inserate
   • Igiena dentară foarte riguroasă ce include folosirea dușului bucal
   • Control o dată la 6 luni

   PACIENȚI cu motive să

   Zâmbească

   RAZVAN STV

   Stomatologie Adulți

   Oameni caldurosi si seriosi. mai rar atata profesionalism si seriozitate.BRAVO

   MIHAELA SBARNEA

   Stomatologie Adulți

   Nu am crezut niciodata ca o sa merg cu placere la stomatolog. Atmosfera din clinica este atat de prietenoasa si in acelasi timp atat de profesionista. Sunt atenti la cel mai mic detaliu astfel incat sa te simti confortabil si lipsit de emotii. Despre medici am cuvinte numai de lauda, din pacate am avut destul de multe probleme astfel incat sa ii cunosc aproape pe toti si va spun sincer, niciunul nu m-a dezamagit. toti au dat dovada de profesionalism si implicare. Va recomand !

   STEFAN PISICA

   Stomatologie Adulți

   Adevarati profesionisti, devotati. Tehnologie de ultima generatie,un ambient placut. Ii multumesc doctorului Sergiu Popescu care m-a ajutat sa infrunt frica de dentist!

   DANIEL TUDOR URSACHI

   Implant Dentar

   Recomand clinica in special pentru chirurgul lor Florin Ciobanu. Am avut nevoie de tehnica Cu 6 implanturi sus dinti intr-o zi. Totul a decurs perfect si a doua zi am avut toti dintii provizorii montati si am putut mananc. Acum astept cele 6 luni sa imi pun lucrarea finala dar lucrarea arata ca si cum ar fi finala, foarte frumoasa. Foarte multumit!

   RADU PESTE

   Stomatologie Adulți

   In sfarsit o clinica cu servicii foarte bune in sectorul 4. Multumesc pentru tot. Va recomand cu drag

   IOANA OPREA

   Extracția Dentară

   Very pleased with my experience at Dentaline. I definitely recommend Dr. Florin Ciobanu to anyone who needs the best dental surgeon. ♥️ Pain free extractions and the clinic is 100% customer-oriented. Apart from my experience the clinic looks amazing, it’s really clean, and is equipped with the newest and best technology. There is no weeks, months waiting time for an appointment. Really good services! ♥️

   RĂZVAN SFETCU

   Tratament Endodontic

   Alexandra Gorgoi, un endodont de exceptie si un om minunat care mi-a luat durerea cu mana! Jos palaria pentru echipa Dentaline

   ANDREI OLARU

   Urgență

   Am avut o urgență și mi-au tratat-o făcând efortul să mă preia printre programări. Mulțumesc Raluca Udrescu. Recomand

   ANDREI TCACIUC

   Plan de tratament

   Am fost împreună cu soția mea pentru o urgență. Am rămas impresionați de aspectul clinicii și profesionalismul lor și am decis să continuăm planul de tratament expus de către medic. Am avut 2 variante de tratament iar medicul a fost alături de noi respectând dorințele noastre. Minunat,recomand cu caldură

   ALIN NEACȘU

   Protetică Dentară

   Foarte implicați, dl Sergiu Rădulescu care se ocupă de protetică este un adevărat profesionist! În sfârșit pot să mănânc cu poftă absolut orice. Mulțumesc dr Sergiu pentru ce ați făcut pentru mine!

   Oana Radu
   Oana Radu
   2023-11-04
   M-am prezentat vineri la ora 20:30 cu o urgenta, baietelul meu de 4 anisori avand o durere de maseluta foarte sacaitoare. Cabinetul este foarte frumos amenajat, tot personalul clinicii a fost foarte primitor si rabdator cu noi. Copiilor li s-au dat jucarii la intrare ca sa stea ocupati pana am intrat in cabinet. Dna dr Teo ne-a tratat maseluta cu profesionalism, a reusit sa il convinga sa i se faca tot tratamentul,inclusiv o radiografie. Am plecat acasa cu zambetul pe buze , fara durere si fara frica de dentist! Cu siguranta o sa ne intoarcem in curand! Multumim intregului personal, dar mai ales dnei dr Teo!!
   Lima Sierra
   Lima Sierra
   2023-10-31
   Foarte multumit de fiecare data!👍😀
   George Legacy
   George Legacy
   2023-10-30
   Un singur cuvânt, profesionalism. Mentionez că a trebuit să-mi scot un molar de minte, care prezenta niște riscuri, dar totul a decurs foarte bine. Recomand cu încredere, nu așteptați să apară problemele, mergeți din timp la stomatolog. Astfel, evitați problemele pe termen lung și economisiți foarte mulți bani.
   Catalin Serescu
   Catalin Serescu
   2023-10-20
   Recently, I had an excellent experience here, where I received 2 implants and treatment for cavities. Their team was incredibly professional and extremely friendly, taking the time to explain every step of the procedures in detail. They created a comfortable and safe environment, and the results were truly exceptional. Another extraordinary aspect was that I didn't feel any pain throughout the entire treatment. The team at Dentaline ensured that my experience was as pleasant as possible and managed pain control perfectly. This attention to patient comfort certainly adds a significant plus to my experience in this excellent clinic. I am deeply grateful for their excellent service and wholeheartedly recommend Dentaline! I look forward to the next visit in 6 months. I will certainly return with the same confidence in their team of professionals.
   Andra Solomon
   Andra Solomon
   2023-10-14
   Am fost cu fetita la primul ei consult stomatologic. Doamna doctor Teodora Beuran impreuna cu personalul s-au ocupat de tot ce a fost nevoie, ne au oferit toate detaliile si totul a decurs foarte profi si micuta a fost foarte fericita de prima ei vizita la stomatolog. Recomand cu caldura! ☺