Chirurgie orală

În clinica stomatologică DENTALINE București, avem un principiu pe care îl aplicăm în tot ceea ce facem în cabinet. Credem cu adevărat că sănătatea orală poate fi păstrată prin educație, tocmai de aceea alocăm timpul necesar fiecărui pacient pentru a-i prezenta în detaliu opțiunile de tratament și pentru a înțelege care sunt avantajele, riscurile și efectele pe termen lung asupra sănătății generale și asupra calității vieții sale.

Iar atunci când vorbim despre reabilitări orale complexe sau intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale, informarea completă a pacientului și oferirea sprijinului necesar acestuia pe tot parcursul tratamentului cât și după sunt nelipsite din structura noastră umană și profesională.

Contactează-ne pentru o programare

chirurgie orala

Departamentul Chirurgie Orală

DENTALINE BUCUREȘTI

Departamentul nostru de chirurgie orală este completat și asistat în realizarea tratamentelor de ultimele tehnologii digitalizate din domeniul stomatologiei. Iar cele mai mari beneficii sunt, fără îndoială, ale pacientului: vindecare de 7 ori mai rapidă, rezultate predictibile, fără disconfort și stres, osteointegrare sigură, folosirea plasmei din sângele pacientului pentru refacerea țesuturilor, estetică deosebită a lucrărilor, siguranța pacientului de a fi implicat și informat în fiecare etapă a tratamentului.

PROCEDURI DE CHIRURGIE ORALĂ OFERITE:
Extracțiile dentare
Implantul dentar
– Adiție de os și membrană
Tratamente parodontale complexe în câmp deschis

Sună-ne pentru programare

Ce este Extracția Dentară?

Extracția dentară (exodonția) este o intervenție chirurgicală de îndepărtare a unui dinte care nu poate fi salvat printr-un tratament stomatologic endodontic, protetic și parodontal, sau care are o anatomie anormală. Extracția dentară este ultima manoperă din viața unui dinte ce nu mai poate fi restaurat, luând în considerare toate opțiunile de tratament ale medicinei dentare moderne. Procedura este lipsită de durere, cu ajutorul anesteziei locale.

Tehnologii

DIGITALE UTILIZATE

Calea cea mai simplă de la anxietate, teama de stomatolog, frica de durere și în general frica de dentist – la cele mai bune tratamente stomatologice, rapide, previzibile, eficiente și fără durere – este accesul la ultimele tehnologii digitale ale stomatologiei moderne și încrederea în echipa medicală de excepție.

Clinica stomatologică Dentaline București este dotată cu ultimele tehnologii digitale pe echipamente de aparatură stomatologică. Ce face tehnologia digitală în cabinetul stomatologic? Îți oferă mai multă acuratețe în realizarea tratamentelor dentare, îți asigură vindecare mai rapidă a zonelor asupra cărora s-a intervenit chirurgical și mai presus de toate, îți oferă o experiență lipsită de durere.

Programează o consultație

planul de tratament

ECHIPA MEDICALĂ

Specializată

FLORIN CIOBANU
Implantologie/Chirurgie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila din București.