CHIRURGIE ORALĂ

În clinica stomatologică Dentaline, avem un principiu pe care îl aplicăm în tot ceea ce facem în cabinet. Credem cu adevărat că sănătatea orală poate fi păstrată prin educație, tocmai de aceea alocăm timpul necesar fiecărui pacient pentru a-i prezenta în detaliu opțiunile de tratament și pentru a înțelege care sunt avantajele, riscurile și efectele pe termen lung asupra sănătății generale și asupra calității vieții sale.

Iar atunci când vorbim despre reabilitări orale complexe sau intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale, informarea completă a pacientului și oferirea sprijinului necesar acestuia pe tot parcursul tratamentului cât și după sunt nelipsite din structura noastră umană și profesională.

PROCEDURI DE CHIRURGIE ORALĂ REALIZATE:

  • Extracțiile dentare
  • Implantul dentar
  • Adiție de os și membrană
  • Tratamente parodontale complexe în câmp deschis

ECHIPA MEDICALĂ

img

DR. ALEXANDRU BURCEA

Chirurgie/Implantologie

Medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolara, Doctor în Științe Medicale și Lector Universitar al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității Titu Maiorescu, Catedra de Implantologie și Chirurgie Orală.

img

DR. FLORIN CIOBANU

Chirurgie/Implantologie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ``Carol Davila din București``. Este considerat unul dintre medicii de elită ai celei mai prestiogioase ramuri a Chirurgiei Stomatologice și anume Chirurgia Maxilo-Facială