Chirurgie orală

În clinica stomatologică DENTALINE București, avem un principiu pe care îl aplicăm în tot ceea ce facem în cabinet. Credem cu adevărat că sănătatea orală poate fi păstrată prin educație, tocmai de aceea alocăm timpul necesar fiecărui pacient pentru a-i prezenta în detaliu opțiunile de tratament și pentru a înțelege care sunt avantajele, riscurile și efectele pe termen lung asupra sănătății generale și asupra calității vieții sale.

Iar atunci când vorbim despre reabilitări orale complexe sau intervenții chirurgicale oro-maxilo-faciale, informarea completă a pacientului și oferirea sprijinului necesar acestuia pe tot parcursul tratamentului cât și după sunt nelipsite din structura noastră umană și profesională.

Contactează-ne pentru o programare

chirurgie orala

Departamentul Chirurgie Orală

DENTALINE BUCUREȘTI

Departamentul nostru de chirurgie orală este completat și asistat în realizarea tratamentelor de ultimele tehnologii digitalizate din domeniul stomatologiei. Iar cele mai mari beneficii sunt, fără îndoială, ale pacientului: vindecare de 7 ori mai rapidă, rezultate predictibile, fără disconfort și stres, osteointegrare sigură, folosirea plasmei din sângele pacientului pentru refacerea țesuturilor, estetică deosebită a lucrărilor, siguranța pacientului de a fi implicat și informat în fiecare etapă a tratamentului.

PROCEDURI DE CHIRURGIE ORALĂ OFERITE:
Extracțiile dentare
Implantul dentar
– Adiție de os și membrană
Tratamente parodontale complexe în câmp deschis

Sună-ne pentru programare

Ce este Extracția Dentară?

Extracția dentară (exodonția) este o intervenție chirurgicală de îndepărtare a unui dinte care nu poate fi salvat printr-un tratament stomatologic endodontic, protetic și parodontal, sau care are o anatomie anormală. Extracția dentară este ultima manoperă din viața unui dinte ce nu mai poate fi restaurat, luând în considerare toate opțiunile de tratament ale medicinei dentare moderne. Procedura este lipsită de durere, cu ajutorul anesteziei locale.

Tehnologii

DIGITALE UTILIZATE

Calea cea mai simplă de la anxietate, teama de stomatolog, frica de durere și în general frica de dentist – la cele mai bune tratamente stomatologice, rapide, previzibile, eficiente și fără durere – este accesul la ultimele tehnologii digitale ale stomatologiei moderne și încrederea în echipa medicală de excepție.

Clinica stomatologică Dentaline București este dotată cu ultimele tehnologii digitale pe echipamente de aparatură stomatologică. Ce face tehnologia digitală în cabinetul stomatologic? Îți oferă mai multă acuratețe în realizarea tratamentelor dentare, îți asigură vindecare mai rapidă a zonelor asupra cărora s-a intervenit chirurgical și mai presus de toate, îți oferă o experiență lipsită de durere.

Programează o consultație

planul de tratament

ECHIPA MEDICALĂ

Specializată

FLORIN CIOBANU
Implantologie/Chirurgie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila din București.

Oana Radu
Oana Radu
2023-11-04
M-am prezentat vineri la ora 20:30 cu o urgenta, baietelul meu de 4 anisori avand o durere de maseluta foarte sacaitoare. Cabinetul este foarte frumos amenajat, tot personalul clinicii a fost foarte primitor si rabdator cu noi. Copiilor li s-au dat jucarii la intrare ca sa stea ocupati pana am intrat in cabinet. Dna dr Teo ne-a tratat maseluta cu profesionalism, a reusit sa il convinga sa i se faca tot tratamentul,inclusiv o radiografie. Am plecat acasa cu zambetul pe buze , fara durere si fara frica de dentist! Cu siguranta o sa ne intoarcem in curand! Multumim intregului personal, dar mai ales dnei dr Teo!!
Lima Sierra
Lima Sierra
2023-10-31
Foarte multumit de fiecare data!👍😀
George Legacy
George Legacy
2023-10-30
Un singur cuvânt, profesionalism. Mentionez că a trebuit să-mi scot un molar de minte, care prezenta niște riscuri, dar totul a decurs foarte bine. Recomand cu încredere, nu așteptați să apară problemele, mergeți din timp la stomatolog. Astfel, evitați problemele pe termen lung și economisiți foarte mulți bani.
Catalin Serescu
Catalin Serescu
2023-10-20
Recently, I had an excellent experience here, where I received 2 implants and treatment for cavities. Their team was incredibly professional and extremely friendly, taking the time to explain every step of the procedures in detail. They created a comfortable and safe environment, and the results were truly exceptional. Another extraordinary aspect was that I didn't feel any pain throughout the entire treatment. The team at Dentaline ensured that my experience was as pleasant as possible and managed pain control perfectly. This attention to patient comfort certainly adds a significant plus to my experience in this excellent clinic. I am deeply grateful for their excellent service and wholeheartedly recommend Dentaline! I look forward to the next visit in 6 months. I will certainly return with the same confidence in their team of professionals.
Andra Solomon
Andra Solomon
2023-10-14
Am fost cu fetita la primul ei consult stomatologic. Doamna doctor Teodora Beuran impreuna cu personalul s-au ocupat de tot ce a fost nevoie, ne au oferit toate detaliile si totul a decurs foarte profi si micuta a fost foarte fericita de prima ei vizita la stomatolog. Recomand cu caldura! ☺