Fără emoții

LA CLINICA STOMATOLOGICĂ
BUCUREȘTI DENTALINE

În toate cabinetele stomatologice București DENTALINE, pacientul este prioritatea numărul unu. Oferim servicii de calitate, punând suflet și pasiune în munca noastră. Acordăm aceeași atenție fiecărui pacient, fie că este nou venit în cabinet, fie că se află în timpul tratamentului recomandat sau a terminat lucrările.

Te invităm să ne treci pragul “casei” și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău!

Facem minuni!

Echipa noastră

Clinica Stomatologică Dentaline

Ești conștient că sănătatea ta dentară e direct corelată cu încrederea în echipa medicală, iar noi funcționăm exact
pe acest principiu. Să îți oferim cele mai performante tratamente dentare, fără durere și cu toată atenția noastră, la o clinică stomatologică în București. Echipa noastră e formată din medici stomatologi de top, continuu instruiți la specializări, congrese și forumuri de specialitate, în țară și în străinătate. Pentru că performanța se obține doar cu multă muncă și implicare, ne cultivăm și ne perfecționăm neîncetat pasiunea – pentru a fi cei mai buni.

Astfel, reușim să ne fidelizăm pacienții, să le câștigăm respectul și încrederea, în relații de durată. Cu răbdare și profesionalism, cu tehnologii de ultimă generație și corectitudine. îți redăm zâmbetul fericit și sănătatea dinților!

FLORIN CIOBANU
Implantologie/Chirurgie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila din București.

ALEXANDRA ONCESCU
Protetică/Estetică Dentară

Medic Specialist în Protetică și Stomatologie Reconstructivă,Doctor în Știinte Medicale – Specialist Fațete și Coroane Dentare

SERGIU POPESCU ROCA
Odontoterapie/Protetică

Medic Specialist în Odontoterapie și Medicină Dentară Generală și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”.

CRISTINA STAN
Ortodonție

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București

ALEXANDRA GORGOI
Endodonție

Medic Specialist în Endodonție și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

RALUCA UDRESCU
Pedodonție/ Stomatologie Generală pentru Adulți

Medic Specialist in Pedodontie si Odontoterapie, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

SERGIU RĂDULESCU
Protetică/Estetică Dentară

Asistent Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară „Carol Davila”, Catedra de Protetică Fixă, Medic Specialist în Protetică

ANDRA ANGELESCU
Profilaxie/Odontoterapie

Medic Rezident Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

ELENA CONSTANTIN
Parodontologie

Medic specialist în Parodontologie.

Cuvântul ” pasiune ” este cel care o definește. Este o persoană veselă, plină de viață și modestă.

CRISTIAN NĂSTASE
Endodonție

Medic Specialist în Endodonție, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

Despre

Clinica Stomatologică Dentaline

Clinica stomatologică Dentaline este despre oameni, de la echipa medicală care se pregătește continuu cu responsabilitate și pasiune pentru profesie, până la dotările și tehnologiile digitale ultramoderne din cele 3 cabinete cu design minimalist și relaxant în care pacienții își îndeplinesc un vis, acela de a îndrăzni să zâmbească din nou!

Clinica Dentaline, ne place să spunem, este o casă modernă a unei familii de stomatologi. Tehnologiile digitale inteligente de ultimă generație în care am investit ne permit, cu adevărat, să oferim fiecărui pacient tratamente personalizate, cu rezultate predictibile.

clinica stomatologica bucuresti

PROGRAMEAZĂ-TE

Rapid și Simplu