Fără emoții

LA CLINICA STOMATOLOGICĂ
BUCUREȘTI DENTALINE

În toate cabinetele stomatologice București DENTALINE, pacientul este prioritatea numărul unu. Oferim servicii de calitate, punând suflet și pasiune în munca noastră. Acordăm aceeași atenție fiecărui pacient, fie că este nou venit în cabinet, fie că se află în timpul tratamentului recomandat sau a terminat lucrările.

Te invităm să ne treci pragul “casei” și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău!

Facem minuni!

Echipa noastră

Clinica Stomatologică Dentaline

Ești conștient că sănătatea ta dentară e direct corelată cu încrederea în echipa medicală, iar noi funcționăm exact
pe acest principiu. Să îți oferim cele mai performante tratamente dentare, fără durere și cu toată atenția noastră, la o clinică stomatologică în București. Echipa noastră e formată din medici stomatologi de top, continuu instruiți la specializări, congrese și forumuri de specialitate, în țară și în străinătate. Pentru că performanța se obține doar cu multă muncă și implicare, ne cultivăm și ne perfecționăm neîncetat pasiunea – pentru a fi cei mai buni.

Astfel, reușim să ne fidelizăm pacienții, să le câștigăm respectul și încrederea, în relații de durată. Cu răbdare și profesionalism, cu tehnologii de ultimă generație și corectitudine. îți redăm zâmbetul fericit și sănătatea dinților!

FLORIN CIOBANU
Implantologie/Chirurgie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila din București.

ALEXANDRA ONCESCU
Protetică/Estetică Dentară

Medic Specialist în Protetică și Stomatologie Reconstructivă,Doctor în Știinte Medicale – Specialist Fațete și Coroane Dentare

SERGIU POPESCU ROCA
Odontoterapie/Protetică

Medic Specialist în Odontoterapie și Medicină Dentară Generală și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”.

CRISTINA STAN
Ortodonție

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București

ALEXANDRA GORGOI
Endodonție

Medic Specialist în Endodonție și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

RALUCA UDRESCU
Pedodonție/ Stomatologie Generală pentru Adulți

Medic Specialist in Pedodontie si Odontoterapie, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

SERGIU RĂDULESCU
Protetică/Estetică Dentară

Asistent Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară „Carol Davila”, Catedra de Protetică Fixă, Medic Specialist în Protetică

ANDRA ANGELESCU
Profilaxie/Odontoterapie

Medic Rezident Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

ELENA CONSTANTIN
Parodontologie

Medic specialist în Parodontologie.

Cuvântul ” pasiune ” este cel care o definește. Este o persoană veselă, plină de viață și modestă.

CRISTIAN NĂSTASE
Endodonție

Medic Specialist în Endodonție, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

Despre

Clinica Stomatologică Dentaline

Clinica stomatologică Dentaline este despre oameni, de la echipa medicală care se pregătește continuu cu responsabilitate și pasiune pentru profesie, până la dotările și tehnologiile digitale ultramoderne din cele 3 cabinete cu design minimalist și relaxant în care pacienții își îndeplinesc un vis, acela de a îndrăzni să zâmbească din nou!

Clinica Dentaline, ne place să spunem, este o casă modernă a unei familii de stomatologi. Tehnologiile digitale inteligente de ultimă generație în care am investit ne permit, cu adevărat, să oferim fiecărui pacient tratamente personalizate, cu rezultate predictibile.

clinica stomatologica bucuresti

PROGRAMEAZĂ-TE

Rapid și Simplu  Oana Radu
  Oana Radu
  2023-11-04
  M-am prezentat vineri la ora 20:30 cu o urgenta, baietelul meu de 4 anisori avand o durere de maseluta foarte sacaitoare. Cabinetul este foarte frumos amenajat, tot personalul clinicii a fost foarte primitor si rabdator cu noi. Copiilor li s-au dat jucarii la intrare ca sa stea ocupati pana am intrat in cabinet. Dna dr Teo ne-a tratat maseluta cu profesionalism, a reusit sa il convinga sa i se faca tot tratamentul,inclusiv o radiografie. Am plecat acasa cu zambetul pe buze , fara durere si fara frica de dentist! Cu siguranta o sa ne intoarcem in curand! Multumim intregului personal, dar mai ales dnei dr Teo!!
  Lima Sierra
  Lima Sierra
  2023-10-31
  Foarte multumit de fiecare data!👍😀
  George Legacy
  George Legacy
  2023-10-30
  Un singur cuvânt, profesionalism. Mentionez că a trebuit să-mi scot un molar de minte, care prezenta niște riscuri, dar totul a decurs foarte bine. Recomand cu încredere, nu așteptați să apară problemele, mergeți din timp la stomatolog. Astfel, evitați problemele pe termen lung și economisiți foarte mulți bani.
  Catalin Serescu
  Catalin Serescu
  2023-10-20
  Recently, I had an excellent experience here, where I received 2 implants and treatment for cavities. Their team was incredibly professional and extremely friendly, taking the time to explain every step of the procedures in detail. They created a comfortable and safe environment, and the results were truly exceptional. Another extraordinary aspect was that I didn't feel any pain throughout the entire treatment. The team at Dentaline ensured that my experience was as pleasant as possible and managed pain control perfectly. This attention to patient comfort certainly adds a significant plus to my experience in this excellent clinic. I am deeply grateful for their excellent service and wholeheartedly recommend Dentaline! I look forward to the next visit in 6 months. I will certainly return with the same confidence in their team of professionals.
  Andra Solomon
  Andra Solomon
  2023-10-14
  Am fost cu fetita la primul ei consult stomatologic. Doamna doctor Teodora Beuran impreuna cu personalul s-au ocupat de tot ce a fost nevoie, ne au oferit toate detaliile si totul a decurs foarte profi si micuta a fost foarte fericita de prima ei vizita la stomatolog. Recomand cu caldura! ☺