ESTETICĂ DENTARĂ DIGITALĂ

Folosim cele mai noi tehnologii digitale în tratamentele cu fațete dentare și coroane dentare. Astfel încât, tu să câștigi un zâmbet estetic, cu aspect natural și rezistent în timp.

La fel ca în alte domenii, stomatologia modernă a trecut, treptat, de la “nevoia pacientului” la “dorința pacientului”. Iar tehnologiile digitale și materialele noi de lucru, au permis esteticii dentare să ofere pacienților acel zâmbet nou, natural, în armonie cu trăsăturile feței și discret pe care și-l doresc.

Dar, mai important decât a-i propune o soluție estetică de reabilitare orală, este să ascultăm pacientul, să îi înțelegem nevoile, dorințele și temerile. În clinica noastră, prețuim comunicarea atât cu pacienții, cât și cu fiecare membru din echipă, pentru că știm că cele mai bune tratamente sunt realizate atunci când înțelegem cum să mixăm dorința cu nevoia.

4 ÎNTREBĂRI CARE ADUC PACIENȚII ÎN CABINETUL SPECIALISTULUI ÎN ESTETICĂ DENTARĂ

Eviti sa zambesti?

Te simti lipsit de incredere in interactiunile sociale?

Te deranjeaza anumite aspecte la dintii tai?

Oamenii care zambesc mai mult si nestingherit iti par mai atragatori?

Dacă răspunsul este “DA” la toate întrebările de mai sus, atunci înseamnă că ești pregătit să ne vizitezi.

Ce sunt fatete dentare și în ce caz trebuie să apelăm la ele ?

   Fatetele dentare sunt învelișuri subțiri, colorate, care sunt fixate pe suprafața frontală a dinților pentru a îmbunătăți aspectul acestora. Sunt adesea realizate din materiale compozite din porțelan și sunt lipite permanent de dinți. [Continua sa citesti...]

 

TRATAMENTE DE ESTETICĂ DENTARĂ DISPONIBILE ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE:

FAȚETELE DENTARE E-MAX

Subțiri și delicate ca o lentilă, fațetele dentare sunt șlefuite și prelucrate la microscop până ating perfecțiunea. Iar perfecțiunea înseamnă un aspect natural, ușor de confundat cu cel al dinților naturali, care întregește și se armonizează cu trăsăturile generale ale feței pacientului. Detaliile precum lungimea, lățimea și culoarea fațetelor dentare sunt stabilite împreună cu medicul dentist specialist, ținând cont de forma feței și de linia surâsului natural al pacientului, utilizând tehnologia computerizată Digital Smile Design.

Fațetele dentare E-max realizate în laborator nu oferă doar o estetică naturală, în perfectă armonie cu întreg zâmbetul, ci oferă și durabilitate și rezistență în timp. Pentru a le obține, este nevoie de un medic specialist în estetică dentară cu viziune artistică și precizie în finalizarea lucrării.

COROANE DENTARE E-MAX SAU DIN ZIRCONIU

Coroanele dentare sunt restaurări protetice care îmbracă dintele natural, vital sau devital, care a suferit din cauza unei carii profunde netratată la timp sau din cauza unei traume dentare care a secționat dintele.

Coroana dentară redă dintelui forma, aspectul, textura și duritatea asemănătoare dintelui natural. Însă, trebuie să înțelegem faptul că, înainte de a alege această restaurare estetică, este necesar ca dintele să fie tratat endodontic, printr-un tratament de canal sub control microscopic, pentru a ne asigura că acesta este sănătos și că tratamentul final va fi de lungă durată.

INCRUSTAȚIILE DENTARE

Incrustațiile dentare sunt obturații cu un înalt grad de estetică, din materiale rezistente, asemănătoare fațetelor și coroanelor dentare. Acestea sunt recomandate unui pacient al căror dinți pot avea carii pe 2 sau 3 suprafete, în zone vizibile pe linia surâsului și care își dorește ca dinții tratați să își recapete aspectul estetic și natural.

Incrustațiile dentare sunt realizate în laborator, prin preluarea unei amprente digitale cu ajutorul scannerului intraoral TriShape, astfel încât rezultatul la finalul tratamentul să fie excepțional.

ALBIREA DENTARĂ CONTROLATĂ – ÎN CABINET

Albirea dentară este cel mai accesat și dorit tratament dentar estetic în toată lumea. Există, fără îndoială, numeroase tipuri și sisteme de albire dentară disponibile: de la kit-uri de albire acasă, la albirea dentara sub control medical în cabinetul stomatologic.

DE CE MEDICII DENTIȘTI RECOMANDĂ ALBIREA DENTARĂ ÎN CABINET?

  • Pentru că procesul este urmărit de medic specializat
  • Rezultatele ei sunt vizibile în maxim 60 de minute și nu este necesară o nouă intervenție asupra dinților
  • Pentru că medicii dentiști folosesc digă, un instrument care protejează și ajută la menținerea sănătății gingiilor în timpul realizării procedurii (fapt ce nu poate fi realizat în cazul albirii dentare la domiciliu)
  • Sunt folosite tehnologii dentare avansate care oferă siguranța structurii dintelui, precum lampa ZOOM sau laserul Epic Biolase.
  • Durerea în timpul procedurii este mult diminuată sau inexistentă
  • Medicul îți va oferi recomandări pentru a ține sub control sensibilitatea dentară ce poate apărea în unele cazuri, dar și pentru păstrarea culorii nou obtinuță pe termen lung
  • Înainte de procedura de albire dentară este obligatorie igienizarea dentară care poate fi realizată exclusiv într-o clinică stomatologică.

GINGIVECTOMIA ȘI GINGIVOPLASTIA

Poate că denumirea acestor tratamente sună complicat, dar ele sunt intervenții de corecție a gingiilor în cazul persoanelor care suferă de “gummy smile” (râsul cu gingiile la vedere). Procedura poate fi realizată sub controlul laserului dentar, care acționează local, doar în zona în care se dorește corecția, protejând țesuturile moi înconjurătoare.

TEHNOLOGII DIGITALE

img123

SCANNER INTRAORAL 3SHAPE

Oferă medicului posibilitatea de a prelua amprente pacientului precis și corect, fără disconfort, în câteva minute, eliminând senzația de voma și reflux manifestate de o parte dintre pacienți.

img123

LASER BIOLASE

Laserul Biolase oferă rezultate imediate și sigure pentru pacienți: de la sterilizarea pungilor parodontale, până la albire dentară profesională. Cu ajutorul laserului poate fi realizată și terapia durerii post-procedură.

ECHIPA MEDICALĂ

img

DR. ALEXANDRA ONCESCU

Protetică/Estetică Dentară

Medic Specialist în Protetică și Stomatologie Reconstructivă

img

DR. SERGIU RĂDULESCU

Protetică/ Odontoterapie

Asistent Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară „Carol Davila” catedra de Protetică Fixă, Medic Specialist în Protetică