ESTETICA DENTARA DIGITALA

Folosim cele mai noi tehnologii digitale in tratamentele cu fatete dentare si coroane dentare. Astfel incat, tu sa castigi un zambet estetic, cu aspect natural si rezistent in timp.

La fel ca in alte domenii, stomatologia moderna a trecut, treptat, de la “nevoia pacientului” la “dorinta pacientului”. Iar tehnologiile digitale si materialele noi de lucru, au permis esteticii dentare sa ofere pacientilor acel zambet nou, natural, in armonie cu trasaturile fetei si discret pe care si-l doresc.

Dar, mai important decat a-i propune o solutie estetica de reabilitare orala, este sa ascultam pacientul, sa ii intelegem nevoile, dorintele si temerile. In clinica noastra, pretuim comunicarea atat cu pacientii, cat si cu fiecare membru din echipa, pentru ca stim ca cele mai bune tratamente sunt realizate atunci cand intelegem cum sa mixam dorinta cu nevoia.

4 INTREBARI CARE ADUC PACIENTII IN CABINETUL SPECIALISTULUI IN ESTETICA DENTARA

Eviti sa zambesti?

Te simti lipsit de incredere in interactiunile sociale?

Te deranjeaza anumite aspecte la dintii tai?

Oamenii care zambesc mai mult si nestingherit iti par mai atragatori?

Daca raspunsul este “DA” la toate intrebarile de mai sus, atunci inseamna ca esti pregatit sa ne vizitezi.

TRATAMENTE DE ESTETICA DENTARA DISPONIBILE IN CLINICA STOMATOLOGICA DENTALINE:

FATETELE DENTARE E-MAX

Subtiri si delicate ca o lentila, fatetele dentare sunt slefuite si prelucrate la microscop pana ating perfectiunea. Iar perfectiunea inseamna un aspect natural, usor de confundat cu cel al dintilor naturali, care intregeste si se armonizeaza cu trasaturile generale ale fetei pacientului. Detaliile precum lungimea, latimea si culoarea fatetelor dentare sunt stabilite impreuna cu medicul dentist specialist, tinand cont de forma fetei si de linia surasului natural al pacientului, utilizand tehnologia computerizata Digital Smile Design.

Fatetele dentare E-max realizate in laborator nu ofera doar o estetica naturala, in perfecta armonie cu intreg zambetul, ci ofera si durabilitate si rezistenta in timp.  Pentru a le obtine, este nevoie de un medic specialist in estetica dentara cu viziune artistica si precizie in finalizarea lucrarii.

COROANE DENTARE E-MAX SAU DIN ZIRCONIU

Coroanele dentare sunt resutaurari protetice care imbraca dintele natural, vital sau devital, care a suferit din cauza unei carii profunde netratata la timp sau din cauza unei traume dentare care a sectionat dintele.

Coroana dentara reda dintelui forma, aspectul, textura si duritatea asemanatoare dintelui natural. Insa, trebuie sa intelegem faptul ca, inainte de a alege aceasta restaurare estetica, este necesar ca dintele sa fie tratat endodontic, printr-un tratament de canal sub control microscopic, pentru a ne asigura ca acesta este sanatos si ca tratamentul final va fi de lunga durata.

INCRUSTATIILE DENTARE

Incrustatiile dentare sunt obturatii cu un inalt grad de estetica, din materiale rezistente, asemanatoare fatetelor si coroanelor dentare. Acestea sunt recomandate unui pacient al caror dinti pot avea carii pe 2 sau 3 suprafete, in zone vizibile pe linia surasului si care isi doreste ca dintii tratati sa isi recapete aspectul estetic si natural.

Incrustatiile dentare sunt realizate in laborator, prin preluarea unei amprente digitale cu ajutorul scannerului intraoral TriShape, astfel incat rezultatul la finalul tratamentul sa fie exceptional.

ALBIREA DENTARA CONTROLATA – IN CABINET

Albirea dentara este cel mai accesat si dorit tratament dentar estetic in toata lumea. Exista, fara indoiala, numeroase tipuri si sisteme de albire dentara disponibile: de la kit-uri de albire acasa, la albirea dentara sub control medical in cabinetul stomatologic.

DE CE MEDICII DENTISTI RECOMANDA ALBIREA DENTARA IN CABINET?

  • Pentru ca procesul este urmarit de medic
  • Rezultatele ei sunt vizibile in maxim 60 de minute si nu este necesara o noua interventie asupra dintilor
  • Pentru ca medicii dentisti folosesc diga, un instrument care protejeaza si ajuta la mentinerea sanatatatii gingiilor in timpul realizarii procedurii (fapt ce nu poate fi realizat in cazul albirii dentare la domiciliu)
  • Sunt folosite tehnologii dentare avansate care ofera siguranta structurii dintelui, precum lampa ZOOM sau laserul Epic Biolase.
  • Durerea in timpul procedurii este mult diminuata sau inexistenta
  • Medicul iti va oferi recomandari pentru a tine sub control sensibilitatea dentara ce poate aparea in unele cazuri, dar si pentru pastrarea culorii nou obtinuta pe termen lung
  • Inainte de procedura de albire dentara este obligatorie igienizarea dentara care poate fi realizata exclusiv intr-o clinica stomatologica.

GINGIVECTOMIA SI GINGIVOPLASTIA

Poate ca denumirea acestor tratamente suna complicat, dar ele sunt interventii de corectie a gingiilor in cazul persoanelor care sufera de “gummy smile” (rasul cu gingiile la vedere). Procedura poate fi realizata sub controlul laserului dentar, care actioneaza local, doar in zona in care se doreste corectia, protejand tesuturile moi inconjuratoare.

TEHNOLOGII DIGITALE

img

SCANNER INTRAORAL 3SHAPE

Ofera medicului posibilitatea de a prelua amprente pacientului precis si corect, fara disconfort, in cateva minute, eliminand senzatia de voma si reflux manifestate de o parte dintre pacienti.

img

LASER BIOLASE

Laserul Biolase ofera rezultate imediate si sigure pentru pacienti: de la sterilizarea pungilor parodontale, pana la albire dentara profesionala. Cu ajutorul laserului poate fi realizata si terapia durerii post-procedura.

ECHIPA MEDICALA

img

DR. ALEXANDRA ONCESCU

Protetica/Estetica Dentara

Medic Specialist in Protetica si Stomatologie Reconstructiva

img

DR. SERGIU RADULESCU

Protetica/Parodontologie/ Odontoterapie

Asistent universitar in cadrul Facultatii de Medicina Dentara „Carol Davila” catedra de Protetica Fixa, Medic Specialist in Protetica