Estetică Dentară
Digitală București

Te întrebăm: Este zâmbetul doar plăcere, ca limbaj universal al bunei dispoziții și al acceptării? Sau e și mesajul celor mai înalte standarde medicale pe tehnologiile digitale de estetică dentară? Pentru cei mai mulți dintre noi, un zâmbet frumos și luminos denotă sinceritate, bunătate, fericire și sănătate. Statistic, oamenii care zâmbesc cu un farmec irezistibil sunt considerați mai atrăgători, simpatici, prietenoși, abordabili și mai competenți. Dar atenție! Sunt identificate nouăsprezece tipuri de zâmbete, din care doar șase sunt autentice, ca expresii ale fericirii, restul fiind zâmbete sociale, de politețe. Indiferent de context, zâmbetul tău perfect te poate susține cu încrederea că te reprezintă în deplinătate, ca lucrare stomatologică originală și unică, ce îmbină arta cu știința.

Sună pentru programare

Medic si Pacient - Fatete Dentare

Zâmbet natural

Cu dinți de porțelan

Dacă vrei să-ți îmbraci dinții cu cele mai frumoase coroane și fațete dentare ceramice (de porțelan), în Clinica Stomatologică Dentaline București folosim doar cele mai valoroase tehnologii digitale de estetică dentară pentru noul tău zâmbet – impecabil, natural și armonios. Cei mai buni profesioniști ai stomatologiei moderne îți personalizează fiecare detaliu, cu ajutorul tehnologiei Digital Smile Design, ținând cont de preferințele și reținerile tale. Printr-o simulare digitală, poți vedea aspectul final al lucrării dentare înainte de începerea tratamentului efectiv. Îți propunem soluții digitale inovatoare de reabilitare orală, care nu se încadrează în stereotipul rezultatelor artificiale, ci îți oferă controlul absolut asupra gradului de discreție pe care-l dorești.

Recomandarea medicilor noștri specializați în Protetică și Estetică Dentară este aceea că reușita unui tratament estetic presupune, în primul rand, să redăm sănătatea dintelui și să tratăm mai întâi probleme de ordin funcțional (carii dentare superficiale sau profunde) și ulterior să aplicăm tratamentul care face ca dintele să devină estetic.

Pentru că problemele dentare netratate afectează, pe termen lung, sănătatea organismului.

Programează-te acum

Motive ca sa alegi coroane dentare

Înfrumusețarea danturii

ȘI ALTE BENEFICII ALE ESTETICII DENTARE

Fie că este vorba de albirea profesională controlată a dinților sau de tratamentul incrustațiilor, fațetelor și coroanelor dentare, medicii dentiști specialiști ai clinicii Stomatologice Dentaline București colaborează interdisciplinar, la cele mai înalte și eficiente standarde profesionale – pentru aspectul natural al dinților.

Scopul unui zâmbet perfect armonizat cu trăsăturile și personalitatea ta nu este doar de ordin estetic, ci și funcțional, deoarece restaurarea dentară implică și alte funcții:

 • fonația (producerea sunetelor);
 • masticația (mestecarea alimentelor);
 • integritatea arcadelor dentare;
 • ocluzia dentară (”mușcătura” corectă);
 • rezistența dentară (la fisuri și fracturi);
 • îndepărtarea sensibilității dentare;
 • armonizarea trăsăturilor feței (buzelor și obrajilor);
 • întărirea stimei de sine;
 • îmbunătățirea interacțiunilor sociale.
implant dentar

Zâmbetul de Hollywood cu

Specialiștii Dentaline București

Zâmbetul hollywoodian sau zâmbetul impecabil de vedetă, care până nu demult era accesibil doar în anumite cercuri sociale, ca disponibilitate, tehnologie și costuri financiare, poate fi o realitate și pentru tine! El se referă la dantura ireproșabilă, cu dinți de porțelan perfect aliniați, de un alb imaculat – înfrumusețați prin diferite tehnici de restaurare dentară digitală. Acești dinți de porțelan sunt mici capodopere de ceramică dentară, sub forma fațetelor sau coroanelor dentare EMAX.

Programează o consultație

Tratamente de Estetică Dentară în

CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE
Rezultat Estetica Dentara

Fațete Dentare

Emax

Subțire și delicată ca o lentilă integral ceramică aplicată pe suprafața frontală a dintelui natural, fiecare fațetă dentară EMAX este șlefuită și prelucrată la microscop, până atinge perfecțiunea. Poți avea nevoie de una sau de maxim 12 fațete/ arcadă dentară, în funcție de câți dinți strâmbi, ciobiți sau pătați dorești să restaurezi.

Având aspect natural și fiind perfect integrate morfologic în designul danturii, fațetele ceramice EMAX îți armonizează zâmbetul cu trăsăturile generale ale feței. Toate detaliile privind lungimea, lățimea și culoarea fațetelor dentare le vei stabili împreună cu medicul tău dentist specialist, utilizând tehnologia computerizată Digital Smile Design. Veți ține cont de forma feței, de linia surâsului natural și nu în ultimul rând de dicția ta (modul în care pronunți cuvintele, pentru a le articula corect).

Îți poți construi și reconstrui zâmbetul ideal. În cadrul Clinicii Dentaline București, fațetele dentare EMAX – realizate cu precizie și măiestrie artistică de excepție, în laboratorul de tehnică dentară. Acestea oferă o estetică superioară, durabilitate și rezistență în timp, grație calităților ceramicii dentare.

Coroanele Dentare Emax sau

Din zirconiu

Coroanele dentare sunt restaurări de estetică și protetică dentară care îmbracă dintele natural, vital sau devital, care a suferit din cauza unei carii profunde sau a unei traume mecanice. Pe lângă restaurarea dinților degradați, coroanele dentare pot fi elemente constitutive ale punților dentare și ale implanturilor dentare, care țin locul dinților naturali lipsă. Coroanele dentare de ceramică presată EMAX sunt cele mai estetice coroane, recomandate în special pentru dinții frontali și pacienților cu reacții alergice la metale (deoarece sunt integral ceramice, fără suport metalic).

Coroanele de ceramică pe zirconiu sunt superioare ca estetică celor pe suport metalic REMANIUN, – zirconiul fiind un material alb, adaptabil pe nuanța și transluciditatea coroanei – și sunt recomandate pentru dinții laterali. Coroanele dentare Dentaline București reproduc aspectul, textura, duritatea și funcțiile dintelui natural. Înainte de a începe tratamentul coroanelor dentare este necesar ca dintele să fie tratat endodontic, printr-un tratament de canal sub control microscopic, pentru a ne asigura că acesta este sănătos și că rezultatul tău final va fi de lungă durată.

Hollywood Smile
Fatete dentare

Incrustațiile

Dentare

Incrustațiile dentare sunt obturații (plombe) cu un înalt grad de estetică, realizate din materiale rezistente, asemănătoare fațetelor și coroanelor dentare. Îți sunt recomandate în cazul dinților ce au carii pe două sau trei suprafețe, în zone vizibile pe linia surâsului – pentru reconstituirea aspectului estetic și natural.

La Dentaline București, incrustațiile dentare sunt realizate în laborator, prin preluarea unei amprente digitale cu scannerul digital Intraoral 3shape, pentru desfășurarea confortabilă, precisă și rapidă a tratamentului, către un rezultat excepțional.

Albirea Dentară controlată

În cabinet

Albirea dentară profesională în cadrul Dentaline București este cea mai cerută procedură, respectând statistica generală a celui mai folosit tratament dentar în clinicile stomatologice de pretutindeni.

Există pe piață numeroase moduri de albire dentară pentru a fi folosite acasă, dar niciun produs nu poate albi dinții – în siguranță – și în doar câteva minute. Îți recomandăm albirea dentară cu profesioniști, în cabinetul stomatologic.

tratament parodontologic

De ce recomandă medicii dentiști

Albirea Dentară în Cabinet?
 • Întreg procesul este realizat și urmărit de medicul tău dentist specializat;
 • Rezultatele sunt vizibile în maxim 60 de minute și nu este necesară o nouă intervenție asupra dinților;
 • Medicii dentiști folosesc digă, un instrument care protejează și ajută la menținerea sănătății gingiilor în timpul realizării procedurii (fapt ce nu poate fi realizat în cazul albirii dentare la domiciliu);
 • Sunt folosite tehnologii dentare avansate care oferă siguranța structurii dintelui, precum lampa Zoom sau laserul Epic Biolase;
 • Durerea în timpul procedurii este mult diminuată sau inexistentă;
 • Medicul îți va oferi recomandări pentru a ține sub control sensibilitatea dentară ce poate apărea în unele cazuri, dar și pentru păstrarea noii culori pe termen lung;
 • Înainte de procedura de albire dentară este obligatorie igienizarea dentară care poate fi realizată exclusiv într-o clinică stomatologică.

Albire Dentară Profesională sau

Fațete dentare?

Statistic, peste 60% dintre oameni au dinți sensibili în mod natural. Acest lucru este cel mai adesea cauzat de factori genetici, smalț subțire sau fisuri dentare. Astfel, în aceste cazuri, este normal să apară o sensibilitate dentară în timpul procesului de albire profesională, deoarece dinții devin temporar deshidratați – ceea ce reduce capacitatea lor de a izola nervul de modificările de temperatură. Sensibilitatea va dispărea rapid, în maxim 12-36 de ore de la albire. Post albire, medicii noștri stomatologi îți vor recomanda un tratament cu fluor pentru a hrăni dinții și pentru a spori rehidratarea acestora. Vei primi instrucțiuni de întreținere a rezultatelor obținute.

Fațetele dentare integral ceramice sunt o alternativă estetică pentru o dantură de un alb impecabil, atunci când apar limitări structurale ale dinților pentru albirea în nuanța dorită de tine sau când sensibilitatea dentară e un impediment major. Dacă alegi să îți pui fațete dentare, acestea sunt create pentru a se potrivi perfect cu culoarea dinților adiacenți (din jur). Fațetele integral ceramice (EMAX) nu își schimbă culoarea și nu se pătează în timp.

Medic Protetica Dentara

Gingivectomia și

Gingivoplastia

Gingivectomia și gingivoplastia sunt intervenții de corecție a gingiilor, recomandate ca tratamente stomatologice în cazul în care suferi de “gummy smile” (râsul cu gingiile foarte expuse la vedere). Procedura de remodelare a gingiilor poate fi realizată sub controlul laserului dentar Epic Biolase. Acesta acționează local, doar în zona în care se dorește corecția, protejând țesuturile moi înconjurătoare.

Tehnologii Digitale folosite în

TRATAMENTE DE ESTETICĂ DENTARĂ

ECHIPA medicală

Specializată

ALEXANDRA ONCESCU
Protetică/Estetică Dentară

Medic Specialist în Protetică și Stomatologie Reconstructivă,Doctor în Știinte Medicale – Specialist Fațete și Coroane Dentare

SERGIU RĂDULESCU
Protetică/Estetică Dentară

Asistent Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară „Carol Davila”, Catedra de Protetică Fixă, Medic Specialist în Protetică

PROGRAMEAZĂ-TE

Rapid și Simplu  Oana Radu
  Oana Radu
  2023-11-04
  M-am prezentat vineri la ora 20:30 cu o urgenta, baietelul meu de 4 anisori avand o durere de maseluta foarte sacaitoare. Cabinetul este foarte frumos amenajat, tot personalul clinicii a fost foarte primitor si rabdator cu noi. Copiilor li s-au dat jucarii la intrare ca sa stea ocupati pana am intrat in cabinet. Dna dr Teo ne-a tratat maseluta cu profesionalism, a reusit sa il convinga sa i se faca tot tratamentul,inclusiv o radiografie. Am plecat acasa cu zambetul pe buze , fara durere si fara frica de dentist! Cu siguranta o sa ne intoarcem in curand! Multumim intregului personal, dar mai ales dnei dr Teo!!
  Lima Sierra
  Lima Sierra
  2023-10-31
  Foarte multumit de fiecare data!👍😀
  George Legacy
  George Legacy
  2023-10-30
  Un singur cuvânt, profesionalism. Mentionez că a trebuit să-mi scot un molar de minte, care prezenta niște riscuri, dar totul a decurs foarte bine. Recomand cu încredere, nu așteptați să apară problemele, mergeți din timp la stomatolog. Astfel, evitați problemele pe termen lung și economisiți foarte mulți bani.
  Catalin Serescu
  Catalin Serescu
  2023-10-20
  Recently, I had an excellent experience here, where I received 2 implants and treatment for cavities. Their team was incredibly professional and extremely friendly, taking the time to explain every step of the procedures in detail. They created a comfortable and safe environment, and the results were truly exceptional. Another extraordinary aspect was that I didn't feel any pain throughout the entire treatment. The team at Dentaline ensured that my experience was as pleasant as possible and managed pain control perfectly. This attention to patient comfort certainly adds a significant plus to my experience in this excellent clinic. I am deeply grateful for their excellent service and wholeheartedly recommend Dentaline! I look forward to the next visit in 6 months. I will certainly return with the same confidence in their team of professionals.
  Andra Solomon
  Andra Solomon
  2023-10-14
  Am fost cu fetita la primul ei consult stomatologic. Doamna doctor Teodora Beuran impreuna cu personalul s-au ocupat de tot ce a fost nevoie, ne au oferit toate detaliile si totul a decurs foarte profi si micuta a fost foarte fericita de prima ei vizita la stomatolog. Recomand cu caldura! ☺