Coroane Dentare Bucuresti

Dacă cauți să ai cei mai frumoși dinți de porțelan, ai nevoie să înțelegi că porțelanul se referă la coroane dentare (ceramica dentară). E foarte simplu, un dinte de porțelan e de fapt denumirea convențională pentru coroană dentară ceramică.

Tu cum te simți când zâmbești?

Zâmbetul tău sincer funcționează ca o oglindă atrăgătoare. El încurajează persoanele din jur să se relaxeze, ușurează comunicarea și dă o șansă oricărui potențial de a fi exprimat. Cu alte cuvinte, e temelia momentelor perfecte, în acord cu emoțiile, valorile și dorințele împărtășite. Gândește-te la toți oamenii pe care îi admiri! Ce te inspiră din atitudinea și succesul lor? O fi încrederea sau pasiunea, bunătatea sau sănătatea, etica profesională sau excelența – ori poate modul în care toate aceste calități converg spre personalitatea charismatică ce afișează zâmbete cuceritoare. Dacă simți că zâmbetul te trage înapoi, te putem ajuta să-l reconstruiești!

Programează-te acum

Medic si Pacient - Fatete Dentare

Cauți

Coroane Dentare București?

Cele mai sigure și performante coroane dentare ceramice din București le găsești aici, la clinica stomatologică Dentaline București. Realizate cu ajutorul tehnologiei digitale inovatoare Smile Design de către echipa noastră de medici dentiști specialiști, dedicați să îți ofere doar experiențe și servicii la superlativ. Stomatologia premium a secolului XXI e scutită de durere și țintește spre rezultate personalizate, conforme cu dorințele și așteptările tale. Calitatea coroanelor dentare ceramice premium nu lasă loc de compromisuri!

Sună pentru programare

Cazuri Coroane Dentare din

CLINICA DENTALINE

Cazuri Clinica Dentaline Coroane Dentare
Cazuri Clinica Dentaline Implant Dentar
Cazuri Clinica Dentaline

Tipuri de

Coroane Dentare

COROANĂ CERAMICA PRESATĂ EMAX

1

Oferă cel mai înalt grad de estetică. Cu o calitate superioară de excepție, coroanele ceramice EMAX se folosesc în special la nivelul dinților frontali. Au rezistență mare la fractură și o transluciditate apropiată de cea a dinților naturali (sunt parțial transparente). Datorită lipsei suportului metalic, acest tip de coroană este recomandat pacienților cu reacții alergice la metale.

COROANĂ CERAMICA TOTAL FIZIONOMICĂ SUPORT REMANIUM

2

Oferă o rezistență durabilă datorită aliajului de suport metalic (REMANIUN), dar și estetică, datorită coroanei ceramice care acoperă în totalitate scheletul metalic. Are avantajul prețului mai redus și dezavantajul vizibilității unei dungi de culoare închisă la baza gingiei, dată de suportul metalic, odată cu trecerea timpului și retracția gingivală.

COROANĂ CERAMICA PE ZIRCONIU

3

Oferă o estetică superioară celei pe suport metalic, dar și o rezistență remarcabilă. Prin calitățile substratului de zirconiu, care este un material dur și alb, adaptabil pe nuanța ideală a dintelui și pe transluciditatea coroanei ceramice – acest tip de coroană dentară reprezintă o recomandare valoroasă pentru restaurarea dinților laterali, molari și premolari (măselele).

COROANĂ ACRILICĂ PROVIZORIE

4

Este folosită temporar pe perioada tratamentului, pentru protejarea lucrării dentare.

Motive ca sa alegi coroane dentare
Motive

PENTRU A ALEGE COROANELE DENTARE

 • Te vor face mai fericit – cu un zâmbet perfect armonizat cu personalitatea ta;
 • Îți recapeți sănătatea orală, ca parte integrantă a tratamentului de restaurare dentară;
 • Ai surpriza înfrumusețării fizionomiei, deoarece îmbunătățesc trăsăturile feței;
 • Restaurează integritatea arcadelor dentare și corectează ”mușcătura” (ocluzia dentară);
 • Îndepărtează sensibilitatea dentară, restabilind libertatea alimentară;
 • Întăresc și protejează dinții de leziuni, fisuri și fracturi, oferindu-le rezistență;
 • Garantează un zâmbet mereu strălucitor, acoperind dinții colorați și pătați;
 • Recondiționează atât dinții foarte afectați, cât și cei erodați de bruxism (scrâșnitul dinților);
 • Ca parte a implanturilor dentare, te feresc de riscul migrării dinților rămași în urma celor pierduți;
 • Îți îmbunătățesc fonetica, cu alte cuvinte vorbirea (producerea sunetelor);
 • Îți ușurează și îmbunătățesc masticația, adică mestecarea alimentelor.

 

Programează o consultație

fatete-dentare-bucuresti

Coroane Dentare în

3 PAȘI

Șlefuirea dinților (din acest moment vei purta coroane acrilice provizorii);

Amprentarea (cu scanarea digitală intraorală Intraoral 3shape – confortabilă și eficientă);

Cimentarea (provizorie pentru adaptare, iar apoi definitivă a coroanelor dentare ceramice).

Îți reamintim și cu această ocazie că igiena orală corectă și respectarea vizitelor stomatologice periodice sunt condiții esențiale atât pentru garanția lucrărilor protetice, cât și pentru sănătatea ta – cu un zâmbet impecabil!

Când ai nevoie de

COROANE DENTARE?

Coroanele dentare de ultimă generație te ajută să-ți definești zâmbetul perfect și să-l obții cu ajutorul noilor tehnologii digitale de protetică și estetică dentară computerizată. Prin această tehnologie poți vizualiza rezultatul final al tratamentului de restaurare a dinților degradați sau lipsă, înainte de începerea proiectului propriu-zis. Scopul este recuperarea sănătății orale, precum și refacerea esteticii și funcționalității danturii tale, cu îmbunătățiri și efecte benefice extinse asupra stării generale de bine.

Coroanele dentare moderne sunt piese fixe de restaurare protetică, confecționate din ceramică dentară (denumită și porțelan), care acoperă și refac dinții naturalicompromiși de gravitatea cariilor sau de traumatisme mecanice. Atunci când un dinte este profund afectat în structură, într-o proporție mult prea mare pentru a putea fi corectat cu ajutorul plombei sau a fațetei dentare, se apelează la coroana dentară.

Coroanele dentare ceramice salvează și restaurează chiar și dinții din care a rămas doar rădăcina. Aceasta va fi supusă la un tratament de canal, după care va primi susținerea unui dispozitiv numit pivot dentar – acoperit de coroana dentară ceramică.

De asemenea, coroanele dentare ceramice sunt elemente ale punților dentare. Lucrări dentare utilizate pentru restaurarea morfologică a dinților absenți. Acestea se sprijină pe dinții ”stâlpi” învecinați. Coroanele dentare preiau proprietățile dintelui natural, ca: formă, culoare, textură, duritate și funcție.

Coroanele dentare ceramice se mai pot constitui ca parte integrantă a implanturilor dentare, care țin locul dinților naturali (lipsă). La fel, acestea preiau proprietățile și funcțiile coroanelor naturale ale dinților, ca: estetică, funcționalitate, stabilitate și rezistență.

implant dentar

Prețuri

COROANE DENTARE

La clinica stomatologică Dentaline București, prețul pentru coroanele dentare ceramice variază între 210-420 EURO, iar prețurile Smile Design sunt de 50 RON / dinte (wax-up/ mulajul din ceară al dintelui) și 25 RON / dinte (mock-up/ dintele provizoriu). În urma analizei cazului tău clinic, vei beneficia de consultanță pe o ofertă personalizată de preț, în funcție de preferințele și de posibilitățile tale.

Te susținem să-ți îmbunătățești viața, cu o dantură sănătoasă și frumoasă pe gustul tău!

Coroane Dentare Ceramice București

ETAPELE TRATAMENTULUI

Restaurarea dentară cu coroane ceramice la Dentaline București îți aduce zâmbetul visat. Rapid, fără durere și fără emoții negative legate de succesul tratamentului. Medicii noștri specializați în Protetică și Estetică Dentară se vor asigura de sănătatea ta orală și de rezolvarea oricărei probleme funcționale din situația ta clinică dentară, indiferent de implicațiile multidisciplinare, înainte de începerea unui tratament estetic. Curajul unui nou început trebuie ancorat pe fundamente reale și de încredere. Reușita fiecărui caz se datorează implicării, experienței și talentului fiecărui medic dentist și a îndemânării artistice a fiecărui tehnician dentar, cu susținerea celor mai noi tehnologii digitale.

La clinica stomatologică Dentaline București, siguranța rezultatului perfect pentru coroanele dentare ceramice implică următoarele etape ale tratamentului, cu tehnologia Digital Smile Design:

Evaluarea situației tale clinice dentare și a nevoilor, așteptărilor, temerilor și dorințelor tale;

Examinarea dintelui/ dinților afectați, cu investigații imagistice, amprente ale arcadelor și fotografii;

Toate informațiile adunate vor fi folosite în tehnologia computerizată Digital Smile Design (DSL);

Simularea computerizată a coroanelor dentare, cu potrivirea ideală cu restul dinților;

Alegerea formei, culorii și a mărimii perfect proporționate pentru aliniamentul dinților;

În tot acest proces al proiectului tratamentului – ești consultat și ai ultimul cuvânt;

Tehnicianul dentar creează un model de ceară – dinte/ dinți de ceară (prin procedura wax-up);

Medicul dentist amprentează acești dinți de ceară (prin procedura mock-up);

Îi transferă în cavitatea bucală și face o lucrare dentară provizorie;

Aceste piese dentare provizorii îți dau ocazia de a vedea rezultatul coroanelor dentare definitive;

Cu aprobarea ta pe acești dinți provizorii, medicul va începe tratamentul propriu-zis în 3 pași: șlefuirea dinților, amprentarea și cimentarea provizorie, apoi definitivă – a coroanelor dentare ceramice definitive.

ECHIPA MEDICALĂ

Specializată

ALEXANDRA ONCESCU
Protetică/Estetică Dentară

Medic Specialist în Protetică și Stomatologie Reconstructivă,Doctor în Știinte Medicale – Specialist Fațete și Coroane Dentare

SERGIU RĂDULESCU
Protetică/Estetică Dentară

Asistent Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară „Carol Davila”, Catedra de Protetică Fixă, Medic Specialist în Protetică

PROGRAMEAZĂ-TE

Rapid și Simplu  Oana Radu
  Oana Radu
  2023-11-04
  M-am prezentat vineri la ora 20:30 cu o urgenta, baietelul meu de 4 anisori avand o durere de maseluta foarte sacaitoare. Cabinetul este foarte frumos amenajat, tot personalul clinicii a fost foarte primitor si rabdator cu noi. Copiilor li s-au dat jucarii la intrare ca sa stea ocupati pana am intrat in cabinet. Dna dr Teo ne-a tratat maseluta cu profesionalism, a reusit sa il convinga sa i se faca tot tratamentul,inclusiv o radiografie. Am plecat acasa cu zambetul pe buze , fara durere si fara frica de dentist! Cu siguranta o sa ne intoarcem in curand! Multumim intregului personal, dar mai ales dnei dr Teo!!
  Lima Sierra
  Lima Sierra
  2023-10-31
  Foarte multumit de fiecare data!👍😀
  George Legacy
  George Legacy
  2023-10-30
  Un singur cuvânt, profesionalism. Mentionez că a trebuit să-mi scot un molar de minte, care prezenta niște riscuri, dar totul a decurs foarte bine. Recomand cu încredere, nu așteptați să apară problemele, mergeți din timp la stomatolog. Astfel, evitați problemele pe termen lung și economisiți foarte mulți bani.
  Catalin Serescu
  Catalin Serescu
  2023-10-20
  Recently, I had an excellent experience here, where I received 2 implants and treatment for cavities. Their team was incredibly professional and extremely friendly, taking the time to explain every step of the procedures in detail. They created a comfortable and safe environment, and the results were truly exceptional. Another extraordinary aspect was that I didn't feel any pain throughout the entire treatment. The team at Dentaline ensured that my experience was as pleasant as possible and managed pain control perfectly. This attention to patient comfort certainly adds a significant plus to my experience in this excellent clinic. I am deeply grateful for their excellent service and wholeheartedly recommend Dentaline! I look forward to the next visit in 6 months. I will certainly return with the same confidence in their team of professionals.
  Andra Solomon
  Andra Solomon
  2023-10-14
  Am fost cu fetita la primul ei consult stomatologic. Doamna doctor Teodora Beuran impreuna cu personalul s-au ocupat de tot ce a fost nevoie, ne au oferit toate detaliile si totul a decurs foarte profi si micuta a fost foarte fericita de prima ei vizita la stomatolog. Recomand cu caldura! ☺