Profilaxie

Ședința periodică de Profilaxie Dentară… un lucru mic, care realizat cu responsabilitate de 2 ori pe an, poate face diferența între un zâmbet sănătos și unul care necesită tratamente stomatologice complexe.

Investește 50 de minute o dată la 6 luni pentru sănătatea ta orală!

Importanța

unei ședințe de profilaxie

De ce avem nevoie de o ședință completă de profilaxie? Gândește-te la faptul că, pe parcursul fiecărei zile, dinții și gingiile noastre sunt expuse acumulării de bacterii și de tartru prin intermediul alimentelor pe care le consumăm: zaharuri, alimente lipicioase etc. Placa bacteriană și tartrul se depun ca o peliculă subțire pe dinte și, dacă nu este îndepărtată complet, ea va ataca gingiile sănătoase și dintele, afectând sănătatea dinților și a țesuturilor înconjurătoare și permițând apariția bolilor parodontale, a cariilor profunde și chiar pierderea dinților.

Însă, cu ajutorul ședințelor periodice de profilaxie în cabinetul stomatologic, medicul îndepărtează tartrul și placa bacteriană, asigurând sănătatea zâmbetului pe termen lung.

Aceasta include:
– Detartraj
– Periaj profesional
– Fluorizare
– Anamneză – evaluarea stării de sănătate orală

Programează-te acum

Echipa medicală

Specializată
SERGIU POPESCU ROCA
Odontoterapie/Protetică

Medic Specialist în Odontoterapie și Medicină Dentară Generală și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”.

RALUCA UDRESCU
Pedodonție/ Stomatologie Generală pentru Adulți

Medic Specialist in Pedodontie si Odontoterapie, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

ANDRA ANGELESCU
Profilaxie/Odontoterapie

Medic Rezident Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

Oana Radu
Oana Radu
2023-11-04
M-am prezentat vineri la ora 20:30 cu o urgenta, baietelul meu de 4 anisori avand o durere de maseluta foarte sacaitoare. Cabinetul este foarte frumos amenajat, tot personalul clinicii a fost foarte primitor si rabdator cu noi. Copiilor li s-au dat jucarii la intrare ca sa stea ocupati pana am intrat in cabinet. Dna dr Teo ne-a tratat maseluta cu profesionalism, a reusit sa il convinga sa i se faca tot tratamentul,inclusiv o radiografie. Am plecat acasa cu zambetul pe buze , fara durere si fara frica de dentist! Cu siguranta o sa ne intoarcem in curand! Multumim intregului personal, dar mai ales dnei dr Teo!!
Lima Sierra
Lima Sierra
2023-10-31
Foarte multumit de fiecare data!👍😀
George Legacy
George Legacy
2023-10-30
Un singur cuvânt, profesionalism. Mentionez că a trebuit să-mi scot un molar de minte, care prezenta niște riscuri, dar totul a decurs foarte bine. Recomand cu încredere, nu așteptați să apară problemele, mergeți din timp la stomatolog. Astfel, evitați problemele pe termen lung și economisiți foarte mulți bani.
Catalin Serescu
Catalin Serescu
2023-10-20
Recently, I had an excellent experience here, where I received 2 implants and treatment for cavities. Their team was incredibly professional and extremely friendly, taking the time to explain every step of the procedures in detail. They created a comfortable and safe environment, and the results were truly exceptional. Another extraordinary aspect was that I didn't feel any pain throughout the entire treatment. The team at Dentaline ensured that my experience was as pleasant as possible and managed pain control perfectly. This attention to patient comfort certainly adds a significant plus to my experience in this excellent clinic. I am deeply grateful for their excellent service and wholeheartedly recommend Dentaline! I look forward to the next visit in 6 months. I will certainly return with the same confidence in their team of professionals.
Andra Solomon
Andra Solomon
2023-10-14
Am fost cu fetita la primul ei consult stomatologic. Doamna doctor Teodora Beuran impreuna cu personalul s-au ocupat de tot ce a fost nevoie, ne au oferit toate detaliile si totul a decurs foarte profi si micuta a fost foarte fericita de prima ei vizita la stomatolog. Recomand cu caldura! ☺