Profilaxie

Ședința periodică de Profilaxie Dentară… un lucru mic, care realizat cu responsabilitate de 2 ori pe an, poate face diferența între un zâmbet sănătos și unul care necesită tratamente stomatologice complexe.

Investește 50 de minute o dată la 6 luni pentru sănătatea ta orală!

Importanța

unei ședințe de profilaxie

De ce avem nevoie de o ședință completă de profilaxie? Gândește-te la faptul că, pe parcursul fiecărei zile, dinții și gingiile noastre sunt expuse acumulării de bacterii și de tartru prin intermediul alimentelor pe care le consumăm: zaharuri, alimente lipicioase etc. Placa bacteriană și tartrul se depun ca o peliculă subțire pe dinte și, dacă nu este îndepărtată complet, ea va ataca gingiile sănătoase și dintele, afectând sănătatea dinților și a țesuturilor înconjurătoare și permițând apariția bolilor parodontale, a cariilor profunde și chiar pierderea dinților.

Însă, cu ajutorul ședințelor periodice de profilaxie în cabinetul stomatologic, medicul îndepărtează tartrul și placa bacteriană, asigurând sănătatea zâmbetului pe termen lung.

Aceasta include:
– Detartraj
– Periaj profesional
– Fluorizare
– Anamneză – evaluarea stării de sănătate orală

Programează-te acum

Echipa medicală

Specializată
SERGIU POPESCU ROCA
Odontoterapie/Protetică

Medic Specialist în Odontoterapie și Medicină Dentară Generală și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”.

RALUCA UDRESCU
Pedodonție/ Stomatologie Generală pentru Adulți

Medic Specialist in Pedodontie si Odontoterapie, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

ANDRA ANGELESCU
Profilaxie/Odontoterapie

Medic Rezident Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”