Profilaxie

Ședința periodică de Profilaxie Dentară… un lucru mic, care realizat cu responsabilitate de 2 ori pe an, poate face diferența între un zâmbet sănătos și unul care necesită tratamente stomatologice complexe.

Investește 50 de minute o dată la 6 luni pentru sănătatea ta orală!

Importanța

unei ședințe de profilaxie

De ce avem nevoie de o ședință completă de profilaxie? Gândește-te la faptul că, pe parcursul fiecărei zile, dinții și gingiile noastre sunt expuse acumulării de bacterii și de tartru prin intermediul alimentelor pe care le consumăm: zaharuri, alimente lipicioase etc. Placa bacteriană și tartrul se depun ca o peliculă subțire pe dinte și, dacă nu este îndepărtată complet, ea va ataca gingiile sănătoase și dintele, afectând sănătatea dinților și a țesuturilor înconjurătoare și permițând apariția bolilor parodontale, a cariilor profunde și chiar pierderea dinților.

Însă, cu ajutorul ședințelor periodice de profilaxie în cabinetul stomatologic, medicul îndepărtează tartrul și placa bacteriană, asigurând sănătatea zâmbetului pe termen lung.

Aceasta include:
– Detartraj
– Periaj profesional
– Fluorizare
– Anamneză – evaluarea stării de sănătate orală

Echipa medicală

Specializată

Pentru afecțiunile care țin de corectarea unei anomalii dentare legate de poziționarea dinților pe arcadă, specialistul tău este MEDICUL ORTODONT, singurul medic care îți poate sugera un tratament cu aparat dentar (Metalic, Ceramic, Safir, tip gutieră Invisalign) și te poate urmări pe parcursul acestuia.

Pentru că acest tratament poate dura între 1 și 2 ani, în funcție de patologia dentară a pacientului, este recomandat ca un pacient să înceapă și să finalizeze tratamentul sub observația și controlul aceluiași medic ortodont

SERGIU POPESCU ROCA
Odontoterapie/Protetică

Medic Specialist în Odontoterapie și Medicină Dentară Generală și Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”.

RALUCA UDRESCU
Pedodonție/ Stomatologie Generală pentru Adulți

Medic Specialist in Pedodontie si Odontoterapie, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”

SERGIU RĂDULESCU
Protetică/Estetică Dentară

Asistent Universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară „Carol Davila”, Catedra de Protetică Fixă, Medic Specialist în Protetică

ANDRA ANGELESCU
Profilaxie/Odontoterapie

Medic Rezident Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității „Carol Davila”