Implant Dentar AB Dental

Sistemul de implant dentar AB Dental este soluția inovativă a stomatologiei digitale, pentru reconstrucția unui zâmbet de excepție, prin implanturi dentare personalizate, unice în România. Sistemul de implant dentar AB Dental este rezultatul a peste 20 de ani de cercetări clinice în implantologia dentară și oferă cea mai diversă gamă de implanturi dentare și implanturi dentare personalizate (realizate individual, cu tehnologia 3D). 

Sistemul de implant dentar AB Dental oglindește reputația impecabilă a companiei producătoare AB Dental Devices LTD Israel. Aceasta e construită și menținută de tehnologia inovatoare, materialele performante, cercetările medicale neîntrerupte și colaborarea cu medici specialiști stomatologi, chirurgi și tehnicieni parteneri – din întreaga lume. Tehnologia avansată a implantului dentar AB Dental este prezentă în peste 45 de țări, pe cinci continente

Programează o consultație

Calitatea de top a sistemului de implant AB Dental este certificată de prestigioasele atestate de calitate medicală: ISO, CE (în Europa), FDA (în SUA), Health Canada și Russian Federation. Sistemul de implant dentar AB Dental este inovativ și versatil pe cerințele cazurilor clinice complexe, prin mai multe tipuri de implanturi dentare: 

       – Abdental Narrow trapezoidal, Abdental Narrow Monobloc trapezoidal, Abdental cilindric tip șurub, Abdental Narrow conic tip șurub, Abdental Platforma Narrow conic, Abdental conic trapezoidal, Abdental Narrow Monobloc conic, Abdental Narrow integral îngust, Abdental subțire cu atașament cu bilă și Abdental conic integral Monobloc. 

Avantajele

IMPLANTULUI DENTAR AB DENTAL

 • Marca AB Dental inovează de peste 20 de ani domeniul implantologiei și esteticii dentare; 
 • Compania AB Dental Devices LTD Israel oferă o gamă diferențiată de implanturi dentare; 
 • Implanturile personalizate AB Dental utilizează tehnologia digitală 3D & nanotehnologia; 
 • Calitate premium garantată de studii clinice continue și investiții în tehnologia de ultimă oră; 
 • Soluții inovative de restaurare dentară cu cele mai performante materiale și precizie micronică; 
 • Proceduri stomatologice minim invazive, fără durere și stabilitate inițială excelentă la inserare; 
 • Versatilitate crescută pentru tratamente complexe de reabilitare orală;
 • Facilitează procesul de osteointegrare – rapidă și completă; 
 • Potrivit pentru toate tipurile de os și previne regresia osoasă;
 • Împiedică traumatismul tisular și reduce edemul postoperator;
 • Oferă o estetică excepțională, cu stabilitate și rezistență maximă. 

IMPLANTURI DENTARE AB DENTAL

disponibile în clinica stomatologică Dentaline

Sistemul de implant dentar AB Dental îți oferă cele mai noi soluții de tratament, prin inovația cercetărilor clinice continue. Performanța AB Dental îți garantează o stabilitate primară excelentă a implanturilor dentare, cu estetică premium, osteointegrare rapidă, încărcare imediată, precizie micronică și rezistență maximă în timp.

IMPLANTUL DENTAR

Cilindric tip șurub AB Dental

Implantul dentar cilindric tip șurub Abdental este un implant indicat pentru creasta alveolară cu structură de os dens (tip 1-2). Previne deteriorarea osului, oferind osteointegrare rapidă și îmbunătățită (prin suprafața biologică specială, sablată cu fosfat de calciu). Este echipat cu o platformă (cu conexiune hexagonală și non-hexagonală) de comutare pentru toate diametrele, exceptând platforma îngustă. 

IMPLANTUL DENTAR

Conic integral Monobloc AB Dental

Implantul dentar conic integral Monobloc Abdental este un implant dintr-o singură bucată, combinat cu bontul în formă conică. Este recomandat în cazurile cu încărcare imediată (când există os suficient în lățime și înălțime), în special pentru cazul maxilarului inferior din zona anterioară. Are recomandarea pentru utilizare optimă în osul moale și în osul dens. Oferă inserare rapidă, stabilitate primară excelentă și rezistență crescută.

ECHIPA MEDICALĂ

Specializată

FLORIN CIOBANU
Implantologie/Chirurgie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila din București.