IMPLANT DENTAR

Implantul dentar a devenit, datorita evolutiei stomatologiei moderne, solutia cheie de a inlocui dintii lipsa, o solutie pe cat de functionala, pe atat de sanatoasa dar mai ales estetica. Prin aceasta reconstructie dentara unica, prin implantul dentar, calitate vietii oricarui om sau pacient ce apeleaza la ea, s-a imbunatatit vizibil, adica mai simplu spus, viata lor s-a schimbat in bine.

Cu siguranta, un atuu al unui implant dentar, este faptul ca acesta preia din functia de radacina a unui dinte, deci devine precum un dinte natural: fundatie solida, aspect si simt identic cu cel natural dar mai ales un implant dentar este compatibil cu osul si tesaturile omului.

TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE DISPONIBILE ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE:

Este un implant dentar avantajos ca preț și cu un design simplu, ușor de inserat în zona în care dintele lipsește. Producătorul oferă garanție de 8 ani pentru implantul dentar Alpha-Bio.

Implantul dentar Megagen este un tip de implant dentar din clasa standard, realizat cu tehnologii digitale actuale care permit integrarea în os și vindecarea mai rapidă post-intervenție (4-6 săptămâni). Este un implant dentar care oferă estetică și funcționalitate cu rezistență bună în timp.

Implantul dentar Zimmer face parte din categoria implanturilor premium și beneficiază de peste 60 de ani de cercetări și studii în domeniul implantologiei dentare. Oferă o estetică deosebită lucrărilor prin menținerea integrității țesuturilor moi și osteointegrare rapidă. Acest tip de implant dentar are garanție pe viață.

Implantul dentar Zimmer Trabecular este un implant dentar premium care asigură, prin tehnologiile incorporate, dublă stabilitate în procesul de osteointegrare. Este singurul implant dentar cu structură tridimensională, care se apropie cel mai mult funcțional și fiziologic de osul natural. Producătorii oferă garanție pe viață acestui tip de implant dentar.

BENEFICIILE OFERITE DE IMPLANTUL DENTAR:

  • Îmbunătățesc aspectul feței și pronunția
  • Ajută la realizarea corectă a masticației și a digestiei
  • Protejează sănătatea și integritatea dinților naturali vecini
  • Oferă o estetică deosebită liniei surâsului
  • Asigură confortul purtătorului pe tot parcursul zilei: masă, evenimente, călătorii
  • Se igienizează la fel ca dinții naturali
  • Ameliorează și chiar previn reinstalarea halenei (respirația neplacută)
  • Permit reluarea stilului de viață active fără stres și disconfort
  • Redau stima de sine și elimină nesiguranța în interacțiunile sociale

Implant dentar si un zambet de milioane... Totul este posibi la clinica noastra stomatologica!

  Datorită evoluției și revoluțiilor în stomatologia modernă, un implant dentar reprezintă cea mai estetică, sănătoasă și funcțională soluție de înlocuire a dinților lipsă. Fără îndoială, tratamentul cu implant dentar are impact mare asupra calității vieții pacienților care aleg această soluție de reconstrucție dentară.
  Implanturile dentare sunt concepute pentru a prelua funcția rădăcinii dintelui, oferind o fundație solidă, biocompatibilă cu osul și țesuturile, pentru noul dinte care va arăta, se va simți, se va igieniza și va funcționa ca un dinte natural.
  Prin asigurarea unor condiții optime de igienă orală și respectarea controalelor periodice recomandate de către medicul specializat în Implantologie Dentară, implantul dentar poate rezista între 8 ani și chiar pe viață, în funcție de tipul implantului și de producătorul ales.
  De altfel, prin apariții de noi tehnologii digitale care asistă medicul în realizarea procedurii de implantare, pacientul are garanția unei vindecări mai rapide și fără traume, are o experiență lipsită de teamă și durere în timpul intervenției și vede rezultatele estetice imediat.
  Pentru a face un tratament dentar cu implanturi, trebuie să aveți atat tesuturile moi cat și cel dur adecvate pentru a sprijini implantul pe un suport sanatos. De asemenea, trebuie să mențineți aceste structuri sănătoase. Igiena orală minuțioasă și vizitele dentare regulate sunt esențiale pentru succesul pe termen lung al implanturilor dentare.
  Dentaline-clinic ofera mai multe variante de implanturi dentare speciale pentru orice nevoie:
  - Implant Dentar Alpha Bio (Israel) este un implant dentar avantajos ca preț care confera cu un design simplu, ușor de inserat în zona în care dintele lipsește. Producătorul oferă garanție de 10 ani pentru implantul dentar Alpha-Bio, dar cu ajutorul medicilor cu experientă din cadrul clinicii, această perioada se prelungeste considerabil.
  - Implantul dentar Megagen (Coreea de sud) este un tip de implant dentar din clasa standard, realizat cu tehnologii digitale actuale care permit integrarea în os și vindecarea mai rapidă post-intervenție (10-12 săptămâni). Este un implant dentar care oferă estetică și funcționalitate cu rezistență bună în timp.
  - Implantul dentar Zimmer (SUA) face parte din categoria implanturilor premium și beneficiază de peste 60 de ani de cercetări și studii în domeniul implantologiei dentare. Oferă o estetică deosebită lucrărilor prin menținerea integrității țesuturilor moi și osteointegrare rapidă. Acest tip de implant dentar are garanție pe viață.
  - Implantul dentar Zimmer Trabecular (SUA) este un implant dentar premium care asigură, prin tehnologiile incorporate, dublă stabilitate în procesul de osteointegrare. Este singurul implant dentar cu structură tridimensională, care se apropie cel mai mult funcțional și fiziologic de osul natural. Producătorii oferă garanție pe viață acestui tip de implant dentar.
  Clinica stomatologică Dentaline este despre oameni, de la echipa medicală care se pregătește continuu cu responsabilitate și pasiune pentru profesie, până la dotările și tehnologiile digitale ultramoderne din cele 3 cabinete cu design minimalist și relaxant în care pacienții își îndeplinesc un vis, acela de a îndrăzni să zâmbească din nou!
  Clinica Dentaline, ne place să spunem, este o casă modernă a unei familii de stomatologi. Tehnologiile digitale inteligente de ultimă generație în care am investit ne permit, cu adevărat, să oferim fiecărui pacient tratamente personalizate, cu rezultate predictibile.
  Te invităm să ne treci pragul și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău! Vom face minuni!

Multe persoane se intreaba cat rezista un implant dentar ? Iata raspunsul nostru:

  Implantele dentare imbunătățesc aspectul feței și pronunția, ajută la realizarea corectă a masticației și a digestiei, protejează sănătatea și integritatea dinților naturali vecini, oferă o estetică deosebită zambetului, asigură confortul purtătorului pe tot parcursul zilei: masă, evenimente, călătorii; se igienizează la fel ca dinții naturali, ameliorează și chiar previn reinstalarea halenei (respirația neplacută), permit reluarea stilului de viață active fără stres și disconfort, redau stima de sine și elimină nesiguranța în interacțiunile sociale. Cat rezista un implant dentar? Daca implantul este inserat corespunzator si daca aveti grija de implant, aveti igiena orala buna si reveniti la control regulat din 6 in 6 luni sau chiar putin mai des, tratamentul cu implant va poate tine o viata intreaga.
  Printre tehnologiile digitale care ajuta la reusita tratamentului cu implant dentar mentionam:
  Scanner intraoral 3D în culorile reale ale gingiei și a dinților– oferă medicului protetician posibilitatea de a prelua amprente pacientului precis și corect, fără disconfort, în câteva minute, eliminând senzația de vomă și reflux manifestate de o parte dintre pacienți.
  Tehnologie care a revoluționat chirurgia orală, oferind precizie, siguranță și control medicului în realizarea intervențiilor de implant dentar cu augmentare osoasă și tratamente parodontale.
  Tehnica PRGF de creare și regenerare rapidă a țesuturilor – utilizează sângele pacientului, oferă o vindecara de până la 7 ori mai rapidă.

Dentaline-clinic va ofera implant dentar premium pentru dinti puternici si sanatosi mai mult timp! Descopera cele 5 benefcii ale implantului dentar.

  Salvează sănătatea întregului organism!
  Un zâmbet sănătos este semnul unui corp puternic, iar dacă unul sau mai mulți dinți lipsesc atunci trebuie căutată imediat o soluție înainte ca sănătatea generală a organismului să fie afectată.
  Implantul dentar premium a devenit, în ultimele decenii, soluția confortabilă, estetică și viabilă pentru a-ți transforma zâmbetul și pentru a-ți recăpăta încrederea în sine. Implanturile sunt biocompatibile cu organismul și se integrează într-un timp scurt și fără efecte secundare în maxilar, ajungând să fie parte din structura osoasă, cu garanție chiar și pe viață.
  Dacă nu ești convins că implantul dentar este cea mai bună soluție pentru reconstrucția zâmbetului tău, află 5 beneficii extraordinare ale implantului dentar care îți vor transforma viața și te vor ajuta să te bucuri de fiecare zâmbet la maxim:
  1. Întinerește zâmbetul, armonizează trăsăturile feței și redefinește liniile chipului.
  Implantul dentar impreuna cu coroana dentara ajută atât la întinerea zâmbetului, cât și la întinerirea întregului chip. Poate de multe te-ai întrebat cum de vedetele de la Hollywood arată atât de tinere în ciuda trecerii timpului. Secretul lor este, în primul rând, zâmbetul estetic și sănătos care le ajută să aibă un chip tânăr chiar mai bine decât orice procedură cosmetică.
  În momentul în care pierzi un dinte sau mai mulți, pierzi și structura osoasă, ceea ce afectează pielea din jurul gurii, obrajilor și ochilor și o face să pară mai slabă și încrețită. Implantul dentar contribuie la reconstrucția chipului, iar multe persoane au realizat, imediat după tratament faptul că au un aspect fizic întinerit, un fel de efect de face lifting fără nicio procedură de chirurgie estetică. Transformările sunt vizibile pe loc și sporesc considerabil încrederea în propriul zâmbet și, evident, în sine!
  2. Crește oportunitățile de succes
  În momentul în care ai dinți lipsă, zâmbești discret sau nu zâmbești deloc, uneori duci mâna la gură și nu poți să râzi în hohote, nu ai libertatea să te bucuri alături de prieteni sau familie. Dacă îți pierzi încrederea în zâmbetul tău și, implict, în tine, atunci ai de pierdut în carieră și în viața personală. Persoanele care zâmbesc mai mult sunt pline de încredere și se bucură de mai multe oportunități de succes în societate. Pentru că, mai presus de orice, un zâmbetul sănătos este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le o observăm la o persoană la prima impresie.
  3. Te ajută să mănânci orice dorești
  Dacă te confruți cu dinți lipsă, de multe ori ești nevoit să renunți la anumite tipuri de mâncare ce în mod normal ți-ar satisface poftele. De câte ori nu ai spus „Nu pot să mănânc asta”? Dificultățile acestea te pot priva de multe alimente necesare organismului, ceea ce va determina alte probleme. O alimentație dezechilibrată îți dereglează întregul organism, la fel și o masticație incorectă.
  Unul dintre marile avantaje ale implanturilor dentare este acela că acționează la fel ca dinții naturali, și cu ședințe regulate de profilaxie te vei bucura toată viața de stilul de viață dorit, fără nicio reținere. Fiind integrate în maxilare, implanturile nu afectează dinții din jur, ci doar îți completează zâmbetul și viața, oferindu-ți un standard de viață optim.
  4. Previne pierderea de masă osoasă maxilară și apariția osteoporozei
  Gingia este unul dintre primele locuri în care este detectată osteoporoza, iar pe măsură ce pierzi dinții există riscul ca aceasta să se instaleze într-un ritm mai accelerat. Cu cât ai mai mulți dinți, cu atât poți mesteca mai bine și, în același timp, se previne pierderea de masă osoasă, fenomen des întîlnit în zonele de pe arcadele maxilare în care lipsesc dinți. Studiile privind beneficiile implanturilor au dovedit că inserarea unui implant poate încetini, opri sau chiar inversa pierderea osoasă la adulți. Implanturile ajută dinții din apropiere să-și păstreze rădăcinile puternice și să nu se deplaseze sau să se desprindă de pe arcadele dentare.
  5. Contribuie la menținerea sănătății întregului organism
  Pe lângă problemele privind pierderea de masă osoasă, se pot dezvolta și alte afecțiuni precum gingivita sau parodontita. În situația aceasta, vor fi în pericol toți ceilalți dinți, existând un risc crescut de a-i pierde dacă nu se intervine la timp cu tratamentul adecvat. Implantul dentar poate preveni pierderea celorlalți dinți, oferind stabilitatea maxilarului și suport dinților vecini. Indiferent care va fi decizia ta privind tratamentul cu implant dentar, nu uita că un organism sănătos are nevoie de un zâmbet sănătos!

Care este un cost implant dentar potrivit pentru mine? Dentaline-clinic are oferte pentru orice situatie !

  Costul unui tratament stomatologic cu implant dentar variază în funcție de complexitatea lucrării dentare și de patologia pacientului. În estimarea corectă a prețului unei intervenții cu implant dentar sunt luați în considerare următorii factori: densitatea osului în care se va insera implantul și nevoia adăugării de os (augmentare osoasă), necesitatea unei intervenții de sinus lifting, tipul de implant dentar ales (premium sau standard), tipul de coroană dentară aleasă (E-max, Zirconiu, metalo-ceramică), tehnologiile digitale utilizate (tehnica PRGF, laserul dentar etc.) și numărul de implanturi dentare necesare pentru a reface zâmbetul pacientului.
  Produs în SUA, Implantul dentar Zimmer este considerat unul dintre cele mai eficiente implante dentare având cea mai ridicată rată de reușită comparativ cu celelalte sisteme de implant.
  Pe lângă funcționalitatea ridicată, implantul Zimmer prezintă și o estetică deosebită datorită conexiunii conice și a hexului intern.
  Cea mai bună dovadă a perfecțiunii sistemului este durata de 20 de ani fara modificări, datorată ratei foarte ridicate de succes și a suprafeței implantului, sablată cu particule de hidroxiapatită, componentul principal din structura smalțului dentar, care ajută la osteointegrarea implantului.
  Compatibilitatea cu țesutul uman este dată în primul rând de compoziția implantului realizată dintr-un aliaj de tantal, element 100% biocompatibil cu țesuturile umane, destinat industriei aerospațiale datorită rezistenței extrem de ridicate la diferiți factori externi, și titan de cea mai înaltă puritate [gradul 5].
  Datorită conexiunii foarte bune implant-bont protetic, sistemul Zimmer nu permite infiltrația bacteriană, inamicul principal al periimplantitei. În plus, resorbția osoasă este extrem de redusă în timp, datorită conexiunii duble: conice și hex intern. În doar 10 săptămâni se realizează osteointegrarea, timp record comparativ cu celelalte sisteme de implant
  Cere un cost implant dentar de la Dentaline-clinic si bucura-te de oferta noastra!

implant dentar
implant dentar oferta

TEHNOLOGII DIGITALE CARE AJUTĂ LA REUȘITA TRATAMENTULUI CU IMPLANT DENTAR:

img123

SCANNER INTRAORAL 3SHAPE

Scanner intraoral 3D în culorile reale ale gingiei și a dinților– oferă medicului posibilitatea de a prelua amprente pacientului precis și corect, fără disconfort, în câteva minute, eliminând senzația de vomă și reflux manifestate de o parte dintre pacienți.

img123

PIEZOSURGERY

Tehnologie care a revoluționat chirurgia orală, oferind precizie, siguranță și control medicului în realizarea intervențiilor de implant dentar cu augmentare osoasă și tratamente parodontale.

img123

TEHNICA PRGF

Tehnica PRGF de creare și regenerare rapidă a țesuturilor – utilizează sângele pacientului, oferă o vindecara de până la 7 ori mai rapidă.

ECHIPA MEDICALĂ

img

DR. ALEXANDRU BURCEA

Chirurgie/Implantologie

Medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolara, Doctor în Științe Medicale și Lector Universitar al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității Titu Maiorescu, Catedra de Implantologie și Chirurgie Orală.

img

DR. FLORIN CIOBANU

Chirurgie/Implantologie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ``Carol Davila din București``. Este considerat unul dintre medicii de elită ai celei mai prestiogioase ramuri a Chirurgiei Stomatologice și anume Chirurgia Maxilo-Facială