IMPLANT DENTAR

Datorită evoluției și revoluțiilor în stomatologia modernă, implantul dentar reprezintă cea mai estetică, sănătoasă și funcțională soluție de înlocuire a dinților lipsă. Fără îndoială, tratamentul cu implant dentar are impact asupra calității vieții pacienților care aleg această soluție de reconstrucție dentară.

Implanturile dentare sunt concepute pentru a prelua funcția rădăcinii dintelui, oferind o fundație solidă, biocompatibilă cu osul și țesuturile, pentru noul dinte care va arăta, se va simți, se va igieniza și va funcționa ca un dinte natural.

TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE DISPONIBILE ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE:

Este un implant dentar avantajos ca preț și cu un design simplu, ușor de inserat în zona în care dintele lipsește. Producătorul oferă garanție de 8 ani pentru implantul dentar Alpha-Bio.

Implantul dentar Megagen este un tip de implant dentar din clasa standard, realizat cu tehnologii digitale actuale care permit integrarea în os și vindecarea mai rapidă post-intervenție (4-6 săptămâni). Este un implant dentar care oferă estetică și funcționalitate cu rezistență bună în timp.

Implantul dentar Zimmer face parte din categoria implanturilor premium și beneficiază de peste 60 de ani de cercetări și studii în domeniul implantologiei dentare. Oferă o estetică deosebită lucrărilor prin menținerea integrității țesuturilor moi și osteointegrare rapidă. Acest tip de implant dentar are garanție pe viață.

Implantul dentar Zimmer Trabecular este un implant dentar premium care asigură, prin tehnologiile incorporate, dublă stabilitate în procesul de osteointegrare. Este singurul implant dentar cu structură tridimensională, care se apropie cel mai mult funcțional și fiziologic de osul natural. Producătorii oferă garanție pe viață acestui tip de implant dentar.

BENEFICIILE OFERITE DE IMPLANTUL DENTAR:

  • Îmbunătățesc aspectul feței și pronunția
  • Ajută la realizarea corectă a masticației și a digestiei
  • Protejează sănătatea și integritatea dinților naturali vecini
  • Oferă o estetică deosebită liniei surâsului
  • Asigură confortul purtătorului pe tot parcursul zilei: masă, evenimente, călătorii
  • Se igienizează la fel ca dinții naturali
  • Ameliorează și chiar previn reinstalarea halenei (respirația neplacută)
  • Permit reluarea stilului de viață active fără stres și disconfort
  • Redau stima de sine și elimină nesiguranța în interacțiunile sociale

TEHNOLOGII DIGITALE CARE AJUTĂ LA REUȘITA TRATAMENTULUI CU IMPLANT DENTAR:

img123

SCANNER INTRAORAL 3SHAPE

Scanner intraoral 3D în culorile reale ale gingiei și a dinților– oferă medicului posibilitatea de a prelua amprente pacientului precis și corect, fără disconfort, în câteva minute, eliminând senzația de vomă și reflux manifestate de o parte dintre pacienți.

img123

PIEZOSURGERY

Tehnologie care a revoluționat chirurgia orală, oferind precizie, siguranță și control medicului în realizarea intervențiilor de implant dentar cu augmentare osoasă și tratamente parodontale.

img123

TEHNICA PRGF

Tehnica PRGF de creare și regenerare rapidă a țesuturilor – utilizează sângele pacientului, oferă o vindecara de până la 7 ori mai rapidă.

ECHIPA MEDICALĂ

img

DR. ALEXANDRU BURCEA

Chirurgie/Implantologie

Medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolara, Doctor în Științe Medicale și Lector Universitar al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității Titu Maiorescu, Catedra de Implantologie și Chirurgie Orală.

img

DR. FLORIN CIOBANU

Chirurgie/Implantologie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ``Carol Davila din București``. Este considerat unul dintre medicii de elită ai celei mai prestiogioase ramuri a Chirurgiei Stomatologice și anume Chirurgia Maxilo-Facială