Implant dentar

Despre implantul dentar

Implantul dentar a devenit, datorita evolutiei stomatologiei moderne, solutia cheie de a inlocui dintii lipsa, o solutie pe cat de functionala, pe atat de sanatoasa dar mai ales estetica. Intelegem prin implant dentar o reconstructie dentara unica, personalizata pentru fiecare pacient in parte. Datorita implantului dentar, calitate vietii persoanelor care care opteaza pentru acesta, s-a imbunatatit vizibil, adica mai simplu spus, viata lor s-a schimbat in bine.

Cu siguranta, unul dintre atuurile unui implant dentar, este faptul ca acesta preia din functia de radacina a unui dinte, deci devine precum un dinte natural: fundatie solida, aspect si simt identic cu cel natural si nu in ultimul rand este compatibil cu osul si tesaturile omului.

TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE DISPONIBILE ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE BUCURESTI:

Este un implant avantajos ca preț și cu un design simplu, ușor de inserat în zona în care dintele lipsește. Producătorul oferă garanție de 8 ani pentru implantul Alpha-Bio.

Implantul Megagen este un tip de implant din clasa standard, realizat cu tehnologii digitale actuale care permit integrarea în os și vindecarea mai rapidă post-intervenție (4-6 săptămâni). Este un implant care oferă estetică și funcționalitate cu rezistență bună în timp.

Implantul Zimmer face parte din categoria implanturilor premium și beneficiază de peste 60 de ani de cercetări și studii în domeniul implantologiei dentare. Oferă o estetică deosebită lucrărilor prin menținerea integrității țesuturilor moi și osteointegrare rapidă. Acest tip de implant dentar are garanție pe viață!

Implantul Zimmer Trabecular este un implant premium care asigură, prin tehnologiile incorporate, dublă stabilitate în procesul de osteointegrare. Este singurul implant cu structură tridimensională, care se apropie cel mai mult funcțional și fiziologic de osul natural. Producătorii oferă garanție pe viață acestui tip de implant!

Cateva din cazurile de implant dentar din clinica dentaline

BENEFICIILE OFERITE DE IMPLANTUL DENTAR:

  • Îmbunătățesc aspectul feței și pronunția
  • Ajută la realizarea corectă a masticației și a digestiei
  • Protejează sănătatea și integritatea dinților naturali vecini
  • Implantul dentar oferă o estetică deosebită liniei surâsului
  • Asigură confortul purtătorului pe tot parcursul zilei: masă, evenimente, călătorii
  • Se igienizează la fel ca dinții naturali
  • Ameliorează și chiar previn reinstalarea halenei (respirația neplacută)
  • Permit reluarea stilului de viață active fără stres și disconfort
  • Redau stima de sine și elimină nesiguranța în interacțiunile sociale

Tehnologii utilizate pentru implanturile dentare

img123

SCANNER INTRAORAL 3SHAPE

Scanner intraoral 3D în culorile reale ale gingiei și a dinților– oferă medicului posibilitatea de a prelua amprente pacientului precis și corect, fără disconfort, în câteva minute, eliminând senzația de vomă și reflux manifestate de o parte dintre pacienți.

img123

PIEZOSURGERY

Tehnologie care a revoluționat chirurgia orală, oferind precizie, siguranță și control medicului în realizarea intervențiilor de implant dentar cu augmentare osoasă și tratamente parodontale.

img123

TEHNICA PRGF

Tehnica PRGF de creare și regenerare rapidă a țesuturilor – utilizează sângele pacientului, oferă o vindecara de până la 7 ori mai rapidă.

ECHIPA MEDICALĂ

img

DR. FLORIN CIOBANU

Chirurgie/Implantologie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ``Carol Davila din București``. Este considerat unul dintre medicii de elită ai celei mai prestiogioase ramuri a Chirurgiei Stomatologice și anume Chirurgia Maxilo-Facială