Implant Dentar Bucuresti

Redescoperă functionalitatea maxilarului și zâmbetul tău, în cea mai bună variantă – cu implanurile dentare de ultimă generație ofeite de Clinica DENTALINE București. Află ce sunt implanturile dentare, cât rezistă, în ce situații ai nevoie de implant dentar, tipurile, beneficiile și etapele tratamentului cu implanturi dentare. Vezi cazuri din Clinica Dentaline București, dar și prețul implanturilor dentare.

Implantul dentar a devenit, datorită evoluției stomatologiei moderne, soluția cheie de a înlocui dinții lipsă, o soluție pe cât de funcțională, pe atât de sănătoasă, dar mai ales estetică. Înțelegem prin implant dentar o reconstrucție dentară unică, personalizată pentru fiecare pacient în parte. Datorită implantului dentar, calitatea vieții persoanelor care optează pentru acesta s-a îmbunătățit vizibil, adică mai simplu spus, viața lor s-a schimbat în bine.

Cu siguranță, unul dintre atuurile unui implant dentar, este faptul că acesta preia din funcția de rădăcină a unui dinte, deci devine precum un dinte natural: fundație solidă, aspect și simț identic cu cel natural și, nu în ultimul rând,– este compatibil cu osul și cu țesuturile omului.

Cât rezistă

UN IMPLANT DENTAR

În funcție de producător și de tipul modelului, un implant dentar poate rezista între 8 ani și chiar pe viață. Evident, pentru a te bucura de implanturi dentare pentru o perioadă îndelungată, este important să fie asigurate condițiile optime de igienă, dar și controalele regulate la medicul specializat în implantologie dentară.

Datorită apariției noilor tehnologii digitale, ce ajută medicul în procedura de implantare, pacientul nu are traume și se vindecă mult mai repede, iar experiența intervenției este lipsită de durere, rezultatele estetice văzându-se imediat.

Implantul Zimmer Trabecular este un implant premium care asigură, prin tehnologiile incorporate, dublă stabilitate în procesul de osteointegrare. Este singurul implant cu structură tridimensională, care se apropie cel mai mult funcțional și fiziologic de osul natural. Producătorii oferă garanție pe viață acestui tip de implant!

CÂT COSTĂ

un Implant Dentar

Costul unui tratament stomatologic cu implant dentar în București variază în funcție de complexitatea lucrării dentare și de patologia pacientului. În estimarea corectă a prețului unei intervenții cu implant dentar sunt luați în considerare următorii factori: densitatea osului în care se va insera implantul și nevoia adăugării de os (augmentare osoasă), necesitatea unei intervenții de sinus lifting, tipul de implant dentar ales (premium sau standard), tipul de coroană dentară aleasă (E-max, Zirconiu, metalo-ceramică), tehnologiile digitale utilizate (tehnica PRGF, laserul dentar etc.) și numărul de implanturi dentare necesare pentru a reîntregi zâmbetul pacientului.

Tehnologii

DIGITALE UTILIZATE

Calea cea mai simplă de la anxietate, teama de stomatolog, frica de durere și în general frica de dentist – la cele mai bune tratamente stomatologice, rapide, previzibile, eficiente și fără durere – este accesul la ultimele tehnologii digitale ale stomatologiei moderne și încrederea în echipa medicală de excepție.

Clinica stomatologică Dentaline București este dotată cu ultimele tehnologii digitale pe echipamente de aparatură stomatologică. Ce face tehnologia digitală în cabinetul stomatologic? Îți oferă mai multă acuratețe în realizarea tratamentelor dentare, îți asigură vindecare mai rapidă a zonelor asupra cărora s-a intervenit chirurgical și mai presus de toate, îți oferă o experiență lipsită de durere.

ECHIPA MEDICALĂ

Specializată

FLORIN CIOBANU
Implantologie/Chirurgie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila din București.