Implant dentar

Despre implantul dentar

Implantul dentar a devenit, datorită evoluției stomatologiei moderne, soluția cheie de a înlocui dinții lipsă, o soluție pe cât de funcțională, pe atât de sănătoasă, dar mai ales estetică. Înțelegem prin implant dentar o reconstrucție dentară unică, personalizată pentru fiecare pacient în parte. Datorită implantului dentar, calitatea vieții persoanelor care optează pentru acesta s-a îmbunătățit vizibil, adică mai simplu spus, viața lor s-a schimbat în bine.

Cu siguranță, unul dintre atuurile unui implant dentar, este faptul că acesta preia din funcția de rădăcină a unui dinte, deci devine precum un dinte natural: fundație solidă, aspect și simț identic cu cel natural și, nu în ultimul rând,– este compatibil cu osul și cu țesuturile omului.

TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE DISPONIBILE ÎN CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE BUCUREȘTI:

Este un implant avantajos ca preț și are un design simplu, ușor de inserat în zona în care dintele lipsește. Producătorul oferă garanție de 8 ani pentru implantul Alpha-Bio.

Implantul Megagen este un tip de implant din clasa standard, realizat cu tehnologii digitale actuale care permit integrarea în os și vindecarea mai rapidă post intervenție (4-6 săptămâni). Este un implant care oferă estetică și funcționalitate cu rezistență bună în timp.

Implantul Zimmer face parte din categoria implanturilor premium și beneficiază de peste 60 de ani de cercetări și studii în domeniul implantologiei dentare. Oferă o estetică deosebită lucrărilor prin menținerea integrității țesuturilor moi și osteointegrare rapidă. Acest tip de implant dentar are garanție pe viață!

Implantul Zimmer Trabecular este un implant premium care asigură, prin tehnologiile incorporate, dublă stabilitate în procesul de osteointegrare. Este singurul implant cu structură tridimensională, care se apropie cel mai mult funcțional și fiziologic de osul natural. Producătorii oferă garanție pe viață acestui tip de implant!

Câteva dintre cazurile de implant dentar din clinica dentaline

BENEFICIILE OFERITE DE IMPLANTUL DENTAR:

  • Îmbunătățesc aspectul feței și pronunția
  • Ajută la realizarea corectă a masticației și a digestiei
  • Protejează sănătatea și integritatea dinților naturali vecini
  • Implantul dentar oferă o estetică deosebită liniei surâsului
  • Asigură confortul purtătorului pe tot parcursul zilei: masă, evenimente, călătorii
  • Se igienizează la fel ca dinții naturali
  • Ameliorează și chiar previn reinstalarea halenei (respirația neplăcută)
  • Permit reluarea stilului de viață activ fără stres și disconfort
  • Redau stima de sine și elimină nesiguranța în interacțiunile sociale

Tehnologii utilizate pentru implanturile dentare

img123

SCANNER INTRAORAL 3SHAPE

Scannerul intraoral 3D în culorile reale ale gingiei și ale dinților – oferă medicului posibilitatea de a prelua amprente pacientului în mod precis și corect, în câteva minute și fără disconfort. Elimină senzația de vomă și reflux, manifestate de o parte dintre pacienți.

img123

PIEZOSURGERY

Piezosurgery este tehnologia care a revoluționat chirurgia orală, oferind medicului precizie, siguranță și control în realizarea intervențiilor de implant dentar cu augmentare osoasă și tratamente parodontale.

img123

TEHNICA PRGF

Tehnica PRGF de creare și regenerare rapidă a țesuturilor – utilizează sângele pacientului și oferă o vindecare de până la 7 ori mai rapidă.

ECHIPA MEDICALĂ

img

DR. FLORIN CIOBANU

Chirurgie/Implantologie

Medic Specialist în Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Este considerat unul dintre medicii de elită ai celei mai prestigioase ramuri a Chirurgiei Stomatologice și anume Chirurgia Maxilo-Facială.