IMPLANT DENTAR

Datorita evolutiei si revolutiilor in stomatologia moderna, implantul dentar reprezinta cea mai estetica, sanatoasa si functionala solutie de inlocuire a dintilor lipsa. Fara indoiala, tratamentul cu implant dentar are impact asupra calitatii vietii pacientilor care aleg aceasta solutie de reconstructie dentara.

Implanturile dentare sunt concepute pentru a prelua functia radacinii dintelui, oferind o fundatie solida, biocompatibila cu osul si tesuturile, pentru noul dinte care va arata, se va simti, se va igieniza si va functiona ca un dinte natural.

TIPURI DE IMPLANTURI DENTARE DISPONIBILE IN CLINICA STOMATOLOGICA DENTALINE:

Este un implant dentar avantajos ca pret si cu un design simplu, usor de insert in zona in care dintele lipseste. Producatorul  ofera garantie de 8 ani pentru implantul dentar Alpha-Bio.

Implantul dentar Megagen este un tip de implant dentar din clasa standard, realizat cu tehnologii digitale actuale care permit integrarea in os si vindecarea mai rapida post-interventie (4-6 saptamani). Este un implant dentar care ofera estetica si functionalitate cu rezistenta buna in timp.

Implantul dentar Zimmer face parte din categoria implanturilor premium si beneficiaza de peste 60 de ani de cercetari si studii in domeniul implantologiei dentare. Ofera o estetica deosebita lucrarilor prin mentinerea integritatii tesuturilor moi si osteointegrare rapida. Acest tip de implant dentar are garantie pe viata.

Implantul dentar Zimmer Trabecular este un implant dentar premium care asigura, prin tehnologiile incorporate, dubla stabilitate in procesul de osteointegrare. Este singurul implant dentar cu structura tridimensionala, care se apropie cel mai mult functional si fiziologic de osul natural. Producatorii ofera garantie pe viata acestui tip de implant dentar.

BENEFICIILE OFERITE DE IMPLANTUL DENTAR:

  • Imbunatatesc aspectul fetei si pronuntia
  • Ajuta la realizarea corecta a masticatiei si a digestiei
  • Protejeaza sanatatea si integritatea dintilor naturali vecini
  • Ofera o estetica deosebita liniei surasului
  • Asigura confortul purtatorului pe tot parcursul zilei: masa, evenimente, calatorii
  • Se igienizeaza la fel ca dintii naturali
  • Amelioreaza si chiar previn reinstalarea halenei (respiratia neplacuta)
  • Permit reluarea stilului de viata active fara stres si discomfort
  • Redau stima de sine si elimina nesiguranta in interactiunile sociale

TEHNOLOGII DIGITALE CARE AJUTA LA REUSITA TRATAMENTULUI CU IMPLANT DENTAR:

img

TEHNICA PRGF

Tehnica PRGF de creare si regenerare rapida a tesuturilor – utilizeaza sangele pacientului, ofera o vindecara de pana la 7 ori mai rapida.

img

SCANNER INTRAORAL 3SHAPE

Scanner intraoral 3D in culorile reale ale gingiei si a dintilor– ofera medicului posibilitatea de a prelua amprente pacientului precis si corect, fara disconfort, in cateva minute, eliminand senzatia de voma si reflux manifestate de o parte dintre pacienti.

img

PIEZOSURGERY

Tehnologie care a revolutionat chirurgia orala, oferind precizie, siguranta si control medicului in realizarea interventiilor de implant dentar cu augmentare osoasa si tratamente parodontale.

img

ANALGO-SEDARE

Analgo-sedarea sau anestezia intravenoasa este un procedeu care elimina starea de stres si anxietate a pacientilor in timpul interventiilor chirurgicale. Ea este realizata sub stricta supraveghere a unui medic anestezist.

img

APARAT INHALOSEDARE

Tehnica moderna care permite pacientilor anxiosi, in conditii controlate si de maxima siguranta, sa se simta relaxati in cabinet, iar medicului sa finalizeze fara intreruperi tratamentul dentar.

ECHIPA MEDICALA

img

DR. ALEXANDRU BURCEA

Chirurgie/Implantologie/Parodontologie

Medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolara, Doctor în Stiinte Medicale si Lector Universitar al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, Catedra de Implantologie si Chirurgie Orala.