Pentru Pacienți

Tu ești motivul pentru care practicăm stomatologie premium cu suflet și responsabilitate. De aceea, îți dedicăm toată atenția în cabinet, în zona de așteptare și după tratament. Poate că tratamentul tău s-a încheiat după un anumit număr de vizite în clinică, responsabilitatea noastră, însă, rămâne pentru tine pe timp nedefinit.

PRIMA VIZITĂ

1

Pentru ca pacientul să treacă peste emoțiile consultației, ținem ca prima vizită să fie una cât mai placută, așadar este o etapă în care ne cunoaștem și identificăm toate problemele pe care pacientul le are

colectarea datelor

2

Pentru siguranța unui plan de tratament perfect realizat, daca este cazul, este nevoie de opinia tuturor medicilor din clinică. Pentru a contura un plan de tratament perfect este nevoie de colectarea a cât mai multor informații rezultând: realizarea unei radiografii, set de poze, status dentar dar și scanare intraorală

plan de tratament

3

Cu ajutorul datelor colectate, echipa Dentaline lucrează împreună pentru stabilirea celui mai bun plan de tratament realizat împreună cu toți medicii speclialiști care ar putea fi implicați în construirea zâmbetului tău

începerea tratamentelor

4

Începerea planului de tratament și repartizarea pacientului către medicii de care are nevoie

La Clinica Dentaline lucrăm în echipă și este foarte important ca planul de tratament să treacă prin mâinile tuturor specialiștilor de care dispunem, din această cauză, se realizează toate etapele premergatoare pentru începerea unui plan de tratament corect, pentru că vrem să îi oferim pacientului cea mai bună experiență posibilă.

Pacienți cu motive să

Zâmbească

RAZVAN STV

Stomatologie Adulți

Oameni caldurosi si seriosi. mai rar atata profesionalism si seriozitate.BRAVO

MIHAELA SBARNEA

Stomatologie Adulți

Nu am crezut niciodata ca o sa merg cu placere la stomatolog. Atmosfera din clinica este atat de prietenoasa si in acelasi timp atat de profesionista. Sunt atenti la cel mai mic detaliu astfel incat sa te simti confortabil si lipsit de emotii. Despre medici am cuvinte numai de lauda, din pacate am avut destul de multe probleme astfel incat sa ii cunosc aproape pe toti si va spun sincer, niciunul nu m-a dezamagit. toti au dat dovada de profesionalism si implicare. Va recomand !

STEFAN PISICA

Stomatologie Adulți

Adevarati profesionisti, devotati. Tehnologie de ultima generatie,un ambient placut. Ii multumesc doctorului Sergiu Popescu care m-a ajutat sa infrunt frica de dentist!

DANIEL TUDOR URSACHI

Implant Dentar

Recomand clinica in special pentru chirurgul lor Florin Ciobanu. Am avut nevoie de tehnica Cu 6 implanturi sus dinti intr-o zi. Totul a decurs perfect si a doua zi am avut toti dintii provizorii montati si am putut mananc. Acum astept cele 6 luni sa imi pun lucrarea finala dar lucrarea arata ca si cum ar fi finala, foarte frumoasa. Foarte multumit!

RADU PESTE

Stomatologie Adulți

In sfarsit o clinica cu servicii foarte bune in sectorul 4. Multumesc pentru tot. Va recomand cu drag

IOANA OPREA

Extracția Dentară

Very pleased with my experience at Dentaline. I definitely recommend Dr. Florin Ciobanu to anyone who needs the best dental surgeon. ♥️ Pain free extractions and the clinic is 100% customer-oriented. Apart from my experience the clinic looks amazing, it’s really clean, and is equipped with the newest and best technology. There is no weeks, months waiting time for an appointment. Really good services! ♥️

RĂZVAN SFETCU

Tratament Endodontic

Alexandra Gorgoi, un endodont de exceptie si un om minunat care mi-a luat durerea cu mana! Jos palaria pentru echipa Dentaline

ANDREI OLARU

Urgență

Am avut o urgență și mi-au tratat-o făcând efortul să mă preia printre programări. Mulțumesc Raluca Udrescu. Recomand

ANDREI TCACIUC

Plan de tratament

Am fost împreună cu soția mea pentru o urgență. Am rămas impresionați de aspectul clinicii și profesionalismul lor și am decis să continuăm planul de tratament expus de către medic. Am avut 2 variante de tratament iar medicul a fost alături de noi respectând dorințele noastre. Minunat,recomand cu caldură

ALIN NEACȘU

Protetică Dentară

Foarte implicați, dl Sergiu Rădulescu care se ocupă de protetică este un adevărat profesionist! În sfârșit pot să mănânc cu poftă absolut orice. Mulțumesc dr Sergiu pentru ce ați făcut pentru mine!

Oana Radu
Oana Radu
2023-11-04
M-am prezentat vineri la ora 20:30 cu o urgenta, baietelul meu de 4 anisori avand o durere de maseluta foarte sacaitoare. Cabinetul este foarte frumos amenajat, tot personalul clinicii a fost foarte primitor si rabdator cu noi. Copiilor li s-au dat jucarii la intrare ca sa stea ocupati pana am intrat in cabinet. Dna dr Teo ne-a tratat maseluta cu profesionalism, a reusit sa il convinga sa i se faca tot tratamentul,inclusiv o radiografie. Am plecat acasa cu zambetul pe buze , fara durere si fara frica de dentist! Cu siguranta o sa ne intoarcem in curand! Multumim intregului personal, dar mai ales dnei dr Teo!!
Lima Sierra
Lima Sierra
2023-10-31
Foarte multumit de fiecare data!👍😀
George Legacy
George Legacy
2023-10-30
Un singur cuvânt, profesionalism. Mentionez că a trebuit să-mi scot un molar de minte, care prezenta niște riscuri, dar totul a decurs foarte bine. Recomand cu încredere, nu așteptați să apară problemele, mergeți din timp la stomatolog. Astfel, evitați problemele pe termen lung și economisiți foarte mulți bani.
Catalin Serescu
Catalin Serescu
2023-10-20
Recently, I had an excellent experience here, where I received 2 implants and treatment for cavities. Their team was incredibly professional and extremely friendly, taking the time to explain every step of the procedures in detail. They created a comfortable and safe environment, and the results were truly exceptional. Another extraordinary aspect was that I didn't feel any pain throughout the entire treatment. The team at Dentaline ensured that my experience was as pleasant as possible and managed pain control perfectly. This attention to patient comfort certainly adds a significant plus to my experience in this excellent clinic. I am deeply grateful for their excellent service and wholeheartedly recommend Dentaline! I look forward to the next visit in 6 months. I will certainly return with the same confidence in their team of professionals.
Andra Solomon
Andra Solomon
2023-10-14
Am fost cu fetita la primul ei consult stomatologic. Doamna doctor Teodora Beuran impreuna cu personalul s-au ocupat de tot ce a fost nevoie, ne au oferit toate detaliile si totul a decurs foarte profi si micuta a fost foarte fericita de prima ei vizita la stomatolog. Recomand cu caldura! ☺

Tehnologie

Stomatologică Digitală București

Calea cea mai simplă de la anxietate, teama de stomatolog, frica de durere și în general frica de dentist – la cele mai bune tratamente stomatologice, rapide, previzibile, eficiente și fără durere – este accesul la ultimele tehnologii digitale ale stomatologiei moderne și încrederea în echipa medicală de excepție.

Clinica stomatologică Dentaline București este dotată cu ultimele tehnologii digitale pe echipamente de aparatură stomatologică. Ce face tehnologia digitală în cabinetul stomatologic? Îți oferă mai multă acuratețe în realizarea tratamentelor dentare, îți asigură vindecare mai rapidă a zonelor asupra cărora s-a intervenit chirurgical și mai presus de toate, îți oferă o experiență lipsită de durere.