Pentru Pacienți

Tu ești motivul pentru care practicăm stomatologie premium cu suflet și responsabilitate. De aceea, îți dedicăm toată atenția în cabinet, în zona de așteptare și după tratament. Poate că tratamentul tău s-a încheiat după un anumit număr de vizite în clinică, responsabilitatea noastră, însă, rămâne pentru tine pe timp nedefinit.

PRIMA VIZITĂ

1

Pentru ca pacientul să treacă peste emoțiile consultației, ținem ca prima vizită să fie una cât mai placută, așadar este o etapă în care ne cunoaștem și identificăm toate problemele pe care pacientul le are

colectarea datelor

2

Pentru siguranța unui plan de tratament perfect realizat, daca este cazul, este nevoie de opinia tuturor medicilor din clinică. Pentru a contura un plan de tratament perfect este nevoie de colectarea a cât mai multor informații rezultând: realizarea unei radiografii, set de poze, status dentar dar și scanare intraorală

plan de tratament

3

Cu ajutorul datelor colectate, echipa Dentaline lucrează împreună pentru stabilirea celui mai bun plan de tratament realizat împreună cu toți medicii speclialiști care ar putea fi implicați în construirea zâmbetului tău

începerea tratamentelor

4

Începerea planului de tratament și repartizarea pacientului către medicii de care are nevoie

La Clinica Dentaline lucrăm în echipă și este foarte important ca planul de tratament să treacă prin mâinile tuturor specialiștilor de care dispunem, din această cauză, se realizează toate etapele premergatoare pentru începerea unui plan de tratament corect, pentru că vrem să îi oferim pacientului cea mai bună experiență posibilă.

Pacienți cu motive să

Zâmbească

RAZVAN STV

Stomatologie Adulți

Oameni caldurosi si seriosi. mai rar atata profesionalism si seriozitate.BRAVO

MIHAELA SBARNEA

Stomatologie Adulți

Nu am crezut niciodata ca o sa merg cu placere la stomatolog. Atmosfera din clinica este atat de prietenoasa si in acelasi timp atat de profesionista. Sunt atenti la cel mai mic detaliu astfel incat sa te simti confortabil si lipsit de emotii. Despre medici am cuvinte numai de lauda, din pacate am avut destul de multe probleme astfel incat sa ii cunosc aproape pe toti si va spun sincer, niciunul nu m-a dezamagit. toti au dat dovada de profesionalism si implicare. Va recomand !

STEFAN PISICA

Stomatologie Adulți

Adevarati profesionisti, devotati. Tehnologie de ultima generatie,un ambient placut. Ii multumesc doctorului Sergiu Popescu care m-a ajutat sa infrunt frica de dentist!

DANIEL TUDOR URSACHI

Implant Dentar

Recomand clinica in special pentru chirurgul lor Florin Ciobanu. Am avut nevoie de tehnica Cu 6 implanturi sus dinti intr-o zi. Totul a decurs perfect si a doua zi am avut toti dintii provizorii montati si am putut mananc. Acum astept cele 6 luni sa imi pun lucrarea finala dar lucrarea arata ca si cum ar fi finala, foarte frumoasa. Foarte multumit!

RADU PESTE

Stomatologie Adulți

In sfarsit o clinica cu servicii foarte bune in sectorul 4. Multumesc pentru tot. Va recomand cu drag

IOANA OPREA

Extracția Dentară

Very pleased with my experience at Dentaline. I definitely recommend Dr. Florin Ciobanu to anyone who needs the best dental surgeon. ♥️ Pain free extractions and the clinic is 100% customer-oriented. Apart from my experience the clinic looks amazing, it’s really clean, and is equipped with the newest and best technology. There is no weeks, months waiting time for an appointment. Really good services! ♥️

RĂZVAN SFETCU

Tratament Endodontic

Alexandra Gorgoi, un endodont de exceptie si un om minunat care mi-a luat durerea cu mana! Jos palaria pentru echipa Dentaline

ANDREI OLARU

Urgență

Am avut o urgență și mi-au tratat-o făcând efortul să mă preia printre programări. Mulțumesc Raluca Udrescu. Recomand

ANDREI TCACIUC

Plan de tratament

Am fost împreună cu soția mea pentru o urgență. Am rămas impresionați de aspectul clinicii și profesionalismul lor și am decis să continuăm planul de tratament expus de către medic. Am avut 2 variante de tratament iar medicul a fost alături de noi respectând dorințele noastre. Minunat,recomand cu caldură

ALIN NEACȘU

Protetică Dentară

Foarte implicați, dl Sergiu Rădulescu care se ocupă de protetică este un adevărat profesionist! În sfârșit pot să mănânc cu poftă absolut orice. Mulțumesc dr Sergiu pentru ce ați făcut pentru mine!

OFERTE

Stomatologice Speciale București

Cu toții ne dorim să ne permitem un zâmbet cuceritor, dar nu pentru puțini accesul la tratamentele stomatologice premium este posibil uneori doar la prețuri reduse de oferte speciale.
Din grijă pentru tine, la Clinica Dentaline București creăm oferte stomatologice speciale. Punem în practică, zi de zi, principiul conform căruia or icine poate avea o dantură perfectă și sănătoasă, fără compromisuri.

Cauți reduceri substanțiale pe oferte stomatologice premium în București pentru cele mai noi aparate dentare, albire profesională, implanturi dentare Zimmer sau îngrijire profesională periodică? Pentru că frumusețea și sănătatea orală sunt esențiale pentru tine, la orice vârstă, suntem alături de tine și te susținem cu ofertele stomatologice speciale Dentaline București. Te ajutăm să scapi de complexe și de dureri stomatologice – rapid, cu cea mai înaltă tehnologie digitală și la prețuri speciale, ca să te bucuri de viață zâmbind.

Momentul tău pentru

Oferte Stomatologice Premium

A venit momentul în care te poți bucura de oferte stomatologice premium – pentru nevoile și dorințele tale, fără să simți vină sau îngrijorare pentru costurile tratamentelor stomatologice. Toate zâmbetele luminoase pe care le-ai visat în ultima vreme și tot confortul în locul durerii – sunt ținta noastră pentru tine. Promovăm sănătatea orală și încurajăm estetica dentară, ca să poți trăi cea mai bună versiune a ta, la prețuri accesibile. De aceea, am creat pachete speciale de oferte stomatologice premium prin care economisești de la sute de lei la sute de euro.

implant dentar Straumann

Reducere - 200 Euro

Implantul Zimmer la preț redus, de la 900 EUR la 650 EUR

Implantul dentar Straumann prezintă o estetică deosebită și face parte din categoria implanturilor premium. Are garanție pe viață și cea mai ridicată rată de reușită, comparativ cu celelalte sisteme de implant. Bucură-te de reducerea de 200 EUR la orice implant Straumann, calitate Elvețiană!

Oferta specială cu reduceri pentru Implantul Straumann în clinica stomatologică Dentaline București

Preț redus: 900 EUR,

Preț întreg: 650 EUR,
Economisești: 250 EUR.

Albire Dentară Profesională

Reducere - 750 Ron

Albire Dentară Profesională

Pachetul de Albire Profesională a dinților, pentru un zâmbet strălucitor ca la Hollywood, în nuanța dorită de tine, cuprinde: Detartraj, Periaj, Airflow, Amprente, Gutiere, Albire Profesională Zoom, Kit de albire pentru acasă DayWhite și Desensibilizant.

Oferta specială cu reduceri pentru Pachetul de Albire Profesională în clinica stomatologică Dentaline București

Preț redus: 1200 RON,
Preț întreg: 1950 RON,
Economisești: 750 RON.

Tehnologie

Stomatologică Digitală București

Calea cea mai simplă de la anxietate, teama de stomatolog, frica de durere și în general frica de dentist – la cele mai bune tratamente stomatologice, rapide, previzibile, eficiente și fără durere – este accesul la ultimele tehnologii digitale ale stomatologiei moderne și încrederea în echipa medicală de excepție.

Clinica stomatologică Dentaline București este dotată cu ultimele tehnologii digitale pe echipamente de aparatură stomatologică. Ce face tehnologia digitală în cabinetul stomatologic? Îți oferă mai multă acuratețe în realizarea tratamentelor dentare, îți asigură vindecare mai rapidă a zonelor asupra cărora s-a intervenit chirurgical și mai presus de toate, îți oferă o experiență lipsită de durere.