PENTRU PACIENȚI

Tu ești motivul pentru care practicăm stomatologie premium cu suflet și responsabilitate. De aceea, îți dedicăm toată atenția în cabinet, în zona de așteptare și după tratament. Poate că tratamentul tău s-a încheiat după un anumit număr de vizite în clinică, responsabilitatea noastră, însă, rămâne pentru tine pe timp nedefinit.

PRIMA VIZITĂ

Ești pacient nou și nu știi cum să te pregătești pentru prima vizită în clinica Dentaline? Iată câteva lucruri care te vor ajuta să îți alungi din griji înainte să ajungi la noi:

  • Prima vizită se poate stabili prin completarea formularului online de pe site, telefonic sau venind direct în clinică și împreună cu front desk officer-ul vom găsi cel mai bun interval de timp pentru tine.
  • Odată ajuns în clinică vei completa fișa pacientului împreună cu medicul. Aceasta va cuprinde, ca în orice alt demers medical, datele tale personale (este obligatoriu să ai un act de identitate la tine), istoricul tău medical și planul de tratament realizat după examinarea orală.
  • Daca îți faci griji în legatură cu datele tale personale, află că ești protejat de o lege la nivel global și ca atare, beneficiezi de toată siguranța că acestea nu vor fi divulgate altor entități.
  • Radiografia dentară digitală – este obligatorie pentru stabilirea unui diagnostic corect. Dacă deja ai una, pentru a fi relevantă situației tale curente trebuie să aibă cel mult 6 luni vechime.
  • Examinarea clinică – durează 45 de minute, este efectuată de medicul curant, care la finalul vizitei, îți va oferi un plan de tratament orientativ. În decurs de 48 de ore vei primi pe e-mail planul de tratament complet cu prețuri, etape de tratament și opțiuni de tratament.
  • Ședința de igienizare – constă în detartraj, periaj profesional și air-flow și are o durată de 40-60 de minute. În funcție de disponibilitate, ea poate fi realizată chiar în aceeași zi sau programată pentru o dată viitoare. De asemenea, recomandăm ca înainte de începerea oricărui tratament stomatologic, să fie realizată ședința de igienizare pentru a ne asigura că dinții sunt curați, tartrul este îndepărtat și tratamentele vor fi realizate în deplină siguranță.
  • Reprogramarea primei vizite – înțelegem faptul că pot apărea situații imprevizibile. Te rugăm, pe cât posibil, să ne faci cunoscut acest lucru cu cel puțin 24 de ore înainte. Este important să oferim și altor pacienți opțiunea de a veni mai devreme. Dacă amânarea survine în ziua programării, am aprecia tare mult să ne anunți telefonic sau pe e-mail că nu mai poți ajunge.

TESTIMONIALE

Am avut o experienta placuta. Mi-a placut abordarea diferita pe care oamenii de la clinica au avut-o pas cu pas. Incepand de la programarea telefonica, pana la raportul cu medicul, toti cei cu care am interactionat m-au facut sa ma simt confortabil si, desi am o fobie legata de tot ce inseamna interventii stomatologice, aici m-am simtit in largul meu. Eu am avut nevoie de cateva coroane si o albire si pot spune ca rezultatul a fost exceptional. De acum voi ramane cu siguranta pacient. Va multumesc!

Maria Silviana

Dr. Sergiu Alexandru Radulescu, un profesionist si un om minunat in relatia cu copiii.

Nutu Manea

Recomand cu mare incredere . Am fost tratat cu caldura si profesionalim.este o echipa minunata si dedicata intotdeauna zambitoare si primitoare care te face sa uti durere si sa te intorci cu placere . Iar cabinetul si dotarie sunt impecabile! Si bine inteles o echipa excelenta in fruntea cu dna doctor Anca Hazaparu.

Hassan Imad

Profesioniști în adevărat sens al cuvântului. Recomand cu cea mai mare încredere!

Paul Sebastian Pirvu