CAZURI CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE

Implant Dentar

Caz 1 implant dentar

Caz 1

IMPLANT DENTAR

Pacienta de 65 de ani s-a prezentat la Clinica Stomatologica DENTALINE Bucuresti în urma durerilor dentare și a disconfortului. Am realizat tratamente endodontice pe mai mulți dinți care aveau reacție apicală, toți având o distrucție mare din cauza cariilor și a infecțiilor. După șlefuirea acestora, s-au realizat lucrările din coroane metalo-ceramice și s-au inserat două implanturi pe zona laterală a mandibulei.

Caz 2 implant dentar

Caz 2

IMPLANT DENTAR

S-au realizat 2 sinus lifting-uri cu adiție osoasă și s-au inserat 11 implanturi dentare. După tratamentele endodontice pe majoritatea dinților, care erau afectați, a urmat aplicarea pe bonturile protetice șlefuite a coroanelor dentare integral ceramice EMAX. Acestea sunt cele mai calitative, biocompatibile și estetice soluții de restaurare dentară de pe piața stomatologică.

Cazuri Clinica Stomatologică Dentaline

ALBIRE DENTARĂ

Caz albire dentara Bucuresti

Caz 1

ALBIRE DENTARĂ

Rezultatele procedurii de albire dentară profesională pentru un zâmbet de Hollywood s-au obținut cu ajutorul tehnologiei dentare avansate, care utilizează lampa Zoom și laserul Epic Biolase. Efectele estetice sunt vizibile în maxim 60 de minute, fără durere sau mult redusă, specialiștii noștri asigurându-se pe tot procesul desiguranța structurii dinților și de sănătatea gingiilor.