CAZURI CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE

Implant Dentar

Caz 1 implant dentar

Caz 1

IMPLANT DENTAR

Pacienta de 65 de ani s-a prezentat la Clinica Stomatologica DENTALINE Bucuresti în urma durerilor dentare și a disconfortului. Am realizat tratamente endodontice pe mai mulți dinți care aveau reacție apicală, toți având o distrucție mare din cauza cariilor și a infecțiilor. După șlefuirea acestora, s-au realizat lucrările din coroane metalo-ceramice și s-au inserat două implanturi pe zona laterală a mandibulei.

Caz 2 implant dentar

Caz 2

IMPLANT DENTAR

S-au realizat 2 sinus lifting-uri cu adiție osoasă și s-au inserat 11 implanturi dentare. După tratamentele endodontice pe majoritatea dinților, care erau afectați, a urmat aplicarea pe bonturile protetice șlefuite a coroanelor dentare integral ceramice EMAX. Acestea sunt cele mai calitative, biocompatibile și estetice soluții de restaurare dentară de pe piața stomatologică.

CAZURI CLINICA STOMATOLOGICĂ DENTALINE

Coroane Dentare

Caz Coroane Dentare

Caz 1

COROANE DENTARE
Florin s-a prezentat în clinică pentru o urgență, urmând ca apoi să se decidă să continue tratamentul cu câteva obturații.
După ce a prins încredere, s-a decis să își schimbe viața…. În adevăratul sens al cuvântului.
Mereu complexat de zâmbetul lui, Florin nu a putut să zâmbească cu adevarat având dinți cariați, dinți lipsă dar noi am știut rețeta succesului și i-am inserat 3 implanturi în zona mandibulară, am realizat un total de 12 tratamente endodontice pe dinții cu reacții apicale și 25 de coroane EMAX plus 3 alte coroane ceramice pe suport de zirconiu pe implanturile inserate.
Acum Florin zâmbește cu încredere și ne recomanda cu căldură, face parte din familia noastră și ne-a devenit un bun prieten.
Caz coroane dentare

Caz 2

COROANE DENTARE
Doamna Viorica a venit la noi în clinică pentru o consultație, în urma review-urilor bune de pe Google.
Pacienta are 65 de ani și a trebuit să ne încadrăm într-un număr redus de vizite și cu programări mai lungi pentru a îi satisface nevoile, dânsa fiind din Iași.
I s-au inserat 2 implanturi pe zonele laterale, am așteptat timpul de integrare iar la 3 luni de zile a revenit în București pentru celelalte etape. S-au realizat coroane metalo-ceramice în zona maxilară iar în zona mandibulară s-a optat pentru obturații din compozit și 2 coroane metalo-ceramice pe implanturile inserate.
Rezultatul este foarte mulțumitor pentru doamna Drăgoi, care ne transmite salutări de câte ori poate prin fiul dânsei care ne-a devenit și el pacient.

Cazuri Clinica Stomatologică Dentaline

ALBIRE DENTARĂ

Caz albire dentara Bucuresti

Caz 1

ALBIRE DENTARĂ

Rezultatele procedurii de albire dentară profesională pentru un zâmbet de Hollywood s-au obținut cu ajutorul tehnologiei dentare avansate, care utilizează lampa Zoom. Efectele estetice sunt vizibile în maxim 60 de minute, fără durere, specialiștii noștri asigurându-se pe tot procesul de siguranța structurii dinților și de sănătatea gingiilor.

Albire Dentara cu Lampa Zoom

Caz 2

ALBIRE DENTARĂ

Rezultatele procedurii de albire dentară profesională pentru un zâmbet de Hollywood s-au obținut cu ajutorul tehnologiei dentare avansate, care utilizează lampa Zoom. Efectele estetice sunt vizibile în maxim 60 de minute, fără durere, specialiștii noștri asigurându-se pe tot procesul de siguranța structurii dinților și de sănătatea gingiilor.

Oana Radu
Oana Radu
2023-11-04
M-am prezentat vineri la ora 20:30 cu o urgenta, baietelul meu de 4 anisori avand o durere de maseluta foarte sacaitoare. Cabinetul este foarte frumos amenajat, tot personalul clinicii a fost foarte primitor si rabdator cu noi. Copiilor li s-au dat jucarii la intrare ca sa stea ocupati pana am intrat in cabinet. Dna dr Teo ne-a tratat maseluta cu profesionalism, a reusit sa il convinga sa i se faca tot tratamentul,inclusiv o radiografie. Am plecat acasa cu zambetul pe buze , fara durere si fara frica de dentist! Cu siguranta o sa ne intoarcem in curand! Multumim intregului personal, dar mai ales dnei dr Teo!!
Lima Sierra
Lima Sierra
2023-10-31
Foarte multumit de fiecare data!👍😀
George Legacy
George Legacy
2023-10-30
Un singur cuvânt, profesionalism. Mentionez că a trebuit să-mi scot un molar de minte, care prezenta niște riscuri, dar totul a decurs foarte bine. Recomand cu încredere, nu așteptați să apară problemele, mergeți din timp la stomatolog. Astfel, evitați problemele pe termen lung și economisiți foarte mulți bani.
Catalin Serescu
Catalin Serescu
2023-10-20
Recently, I had an excellent experience here, where I received 2 implants and treatment for cavities. Their team was incredibly professional and extremely friendly, taking the time to explain every step of the procedures in detail. They created a comfortable and safe environment, and the results were truly exceptional. Another extraordinary aspect was that I didn't feel any pain throughout the entire treatment. The team at Dentaline ensured that my experience was as pleasant as possible and managed pain control perfectly. This attention to patient comfort certainly adds a significant plus to my experience in this excellent clinic. I am deeply grateful for their excellent service and wholeheartedly recommend Dentaline! I look forward to the next visit in 6 months. I will certainly return with the same confidence in their team of professionals.
Andra Solomon
Andra Solomon
2023-10-14
Am fost cu fetita la primul ei consult stomatologic. Doamna doctor Teodora Beuran impreuna cu personalul s-au ocupat de tot ce a fost nevoie, ne au oferit toate detaliile si totul a decurs foarte profi si micuta a fost foarte fericita de prima ei vizita la stomatolog. Recomand cu caldura! ☺