Un zâmbet fără compromisuri – cu oferte speciale

Cu toții ne dorim să ne permitem un zâmbet cuceritor, dar nu pentru puțini accesul la tratamentele stomatologice premium este posibil uneori doar la prețuri reduse de oferte speciale.

Oferte stomatologice speciale București

Din grijă pentru tine, la Clinica Dentaline București creăm oferte stomatologice speciale. Punem în practică, zi de zi, principiul conform căruia or icine poate avea o dantură perfectă și sănătoasă, fără compromisuri. Cauți reduceri substanțiale pe oferte stomatologice premium în București pentru cele mai noi aparate dentare, albire profesională, implanturi dentare Zimmer sau îngrijire profesională periodică? Pentru că frumusețea și sănătatea orală sunt esențiale pentru tine, la orice vârstă, suntem alături de tine și te susținem cu ofertele stomatologice speciale Dentaline București. Te ajutăm să scapi de complexe și de dureri stomatologice – rapid, cu cea mai înaltă tehnologie digitală și la prețuri speciale, ca să te bucuri de viață zâmbind.

Momentul tău pentru oferte stomatologice premium

A venit momentul în care te poți bucura de oferte stomatologice premium – pentru nevoile și dorințele tale, fără să simți vină sau îngrijorare pentru costurile tratamentelor stomatologice. Toate zâmbetele luminoase pe care le-ai visat în ultima vreme și tot confortul în locul durerii – sunt ținta noastră pentru tine. Promovăm sănătatea orală și încurajăm estetica dentară, ca să poți trăi cea mai bună versiune a ta, la prețuri accesibile. De aceea, am creat pachete speciale de oferte stomatologice premium prin care economisești de la sute de lei la sute de euro.

OFERTĂ IMPLANT DENTAR ZIMMER

Implantul Zimmer la preț redus până la 28 Februarie 2021, de la 850 EUR la 650 EUR

Implantul dentar Zimmer

prezintă o estetică deosebită și face parte din categoria implanturilor premium. Are garanție pe viață și cea mai ridicată rată de reușită, comparativ cu celelalte sisteme de implant. Bucură-te de reducerea de 200 EUR la orice implant Zimmer, calitate SUA!

Oferta specială cu reduceri pentru Implantul Zimmer în clinica stomatologică Dentaline București

Preț redus: 650 EUR,

Preț întreg: 850 EUR,

Economisești: 200 EUR.

Află mai multe detalii…

PACHET SIMPLE CARE

PACHET SIMPLE CARE

Pachetul Simple Care, îngrijire stomatologică de bază la preț redus, de la 350 RON la 300 RON

Pachetul Simple Care include trei servicii de îngrijire stomatologică de bază, la calitate premium: Detartraj, Periaj Profesional și Airflow. Răsfață-te o dată la 6 luni cu o întreținere profesională a danturii tale, care-ți va asigura o sănătate orală optimă și încrederea de a zâmbi.

Oferta specială cu reduceri pentru Pachetul Simple Care în clinica stomatologică Dentaline București

Preț redus: 300 RON,

Preț întreg: 350 RON,

Economisești: 50 RON.

PACHET ALBIRE PROFESIONALĂ

Pachetul de Albire Profesională a dinților, pentru un zâmbet strălucitor ca la Hollywood, în nuanța dorită de tine, cuprinde: Detartraj, Periaj, Airflow, Amprente, Gutiere, Albire Profesională Zoom, Kit de albire pentru acasă DayWhite și Desensibilizant.

Oferta specială cu reduceri pentru Pachetul de Albire Profesională în clinica stomatologică Dentaline București

Preț redus: 1200 RON,

Preț întreg: 1950 RON,

Economisești: 750 RON.

oferta aparat dentar bucuresti

APARAT DENTAR PENTRU TOȚI

Când ai nevoie de soluții de îndreptare și aliniere corectă a dinților, poți alege din trei modele de aparate dentare populare la preț redus, perfecționate pentru tratamentele ortodontice moderne.

Oferta specială cu reduceri pentru Aparatele dentare în Clinicia stomatologica Dentaline București!

Aparat dentar metalic

– Preț redus: 2160 RON, de la prețul întreg de 2700 RON,

Economisești: 540 RON.

Aparat dentar ceramic

– Preț redus: 3360 RON, de la prețul întreg de 4200 RON,

Economisești: 840 RON.

Aparat dentar safir

– Preț redus: 3600 RON, de la prețul întreg de 4500 RON,

Economisești: 900 RON.