OFERTĂ IMPLANT DENTAR ZIMMER

Implantul Zimmer este acum redus de la 850 EUR la 650 EUR până la 28 Februarie 2021!

Implantul dentar Zimmer are garanție pe viață și are cea mai ridicată rată de reușită comparativ cu celelalte sisteme de implant.

Profită de reducerea de 200 EUR la orice implant Zimmer, calitate SUA.

DESPRE IMPLANTUL DENTAR ZIMMER

Produs în SUA, implantul dentar Zimmer este considerat unul dintre cele mai eficiente implante dentare având cea mai ridicată rată de reușită comparativ cu celelalte sisteme de implant.

Pe lângă funcționalitatea ridicată, implantul Zimmer prezintă și o estetică deosebită datorită conexiunii conice și a hexului intern. 

Cea mai bună dovadă a perfecțiunii sistemului este durata de 20 de ani fara modificări, datorată ratei foarte ridicate de succes și a suprafeței implantului dentar, sablată cu particule de hidroxiapatită, componentul principal din structura smalțului dentar, care ajută la osteointegrarea implantului.

COMPATIBILITATEA IMPLANTULULUI DENTAR ZIMMER

Compatibilitatea cu țesutul uman este dată în primul rând de compoziția implantului realizată dintr-un aliaj de tantal, element 100% biocompatibil cu țesuturile umane, destinat industriei aerospațiale datorită rezistenței extrem de ridicate la diferiți factori externi, și titan de cea mai înaltă puritate [gradul 5].

Datorită conexiunii foarte bune implant-bont protetic, sistemul Zimmer nu permite infiltrația bacteriană, inamicul principal al periimplantitei. În plus, resorbția osoasă este extrem de redusă în timp, datorită conexiunii duble: conice și hex intern. În doar 10 săptămâni se realizează osteointegrarea, timp record comparativ cu celelalte sisteme de implant